Çözüldü Bazı sitelere giriş yaparken, "Sorry, you have been blocked" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BORSAKAPLANI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BORSAKAPLANI

Yetkin
Yer
İzmit
Merhaba, başlıkta bahsettiğim gibi "Sorry, you have been blocked" isimli hatayı alıyorum ve nadiren sitelere giremiyorum. İnternetten biraz araştırdım, modemi resetlemek gibi bir çözümden bahsetmişler fakat ben iş bilgisayarımdan giriş yaptığım için bu mümkün değil. Başka bir çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Hocam kullandığınız internet DDoS, spam saldırısında kullanılmış ve global olarak IP blocklanmış olmanız muhtemel IP değiştirmek dışında çözüm VPN kullanmak olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN kullanmaktan başka çözümü yok mudur hocam? VPN kullanmak sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum iş yerinde.

İş yerinizde BT birimi varsa oraya başvurun. Diğer şekilde VPN(Bazı tarayıcılardaki dahili VPN'lerde iş görür) veya proxy kullanmanız gerekmekte.

İş bilgisayarları güvenli mod tarzında bir modda olur. Güvenli moda göre daha çok şeyi kısıtlıyor ama. Ondan kaynaklı bir durum olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…