Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Özgür BEKTAŞ

Başarılı
Merhaba, vize kontrol sitesine girdiğimde bir hata alıyorum. Bu hatayı sadece ev ağımdan bağlandığımda yaşıyorum; mobil veride herhangi bir sorun yok. Yaklaşık 15-20 gündür bu sorun devam ediyor. Bu hatanın çözümü nedir?

Ekran görüntüsü 2025-07-03 090440.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorun Amerikan vize sayfasında oluyor. Hatanın çözümü ise açıkçası WARP kullanmak. Cloudflare WARP kullanırsanız sayfaya erişebileceksiniz.
Mobilde sorun yaşamadığınıza göre IP ile ilgili sıkıntı var. Aşağıdaki adımları deneyip sonucu yazar mısınız?

• Google DNS deneyin 8.8.8.8 / 8.8.4.4
  • Modemi sıfırlayıp yeniden kurun
  • IP engeli olabilir, VPN ile test edin

Mobilde sorun yaşamadığınıza göre IP ile ilgili sıkıntı var. Aşağıdaki adımları deneyip sonucu yazar mısınız?

• Google DNS deneyin 8.8.8.8 / 8.8.4.4
  • Modemi sıfırlayıp yeniden kurun
  • IP engeli olabilir, VPN ile test edin
Bu denediklerinizi yapmıştım ama yine düzelmemişti, modemi sıfırlamadım sadece. Modemi sıfırlayıp tekrardan dönüş yapacağım.

Bu sorun Amerikan vize sayfasında oluyor. Hatanın çözümü ise açıkçası WARP kullanmak. Cloudflare Warp kullanırsanız sayfaya erişebileceksiniz.
Recep abi bilgi için teşekkürler gerçekten oldu fakat bir ekleme yapmak istiyorum. Discord için GoodbyeDPI kullanılıyorsa WARP erişimi engelleniyor. GoodbyeDPI remove edip giriş yaptım. :)