BBL, CS2 kadrosunu duyurdu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 112
  • Etiketler Etiketler
    cs2
Düzgün Türk oyuncu var mı?
Ohoo olmaz mı ya ben ülkemizde undergroundda kalmış, hiçbir şekilde keşfedilmemiş çok fazla yetenek olduğuna inanıyorum. Bu sadece CS için de geçerli değil bence, müzik olsun, spor olsun, sanat olsun, teknoloji olsun her alanda gerçekten çok iyi cevherler var. Hatta belki şu an hiçbirimizin tanımadığı ama doğru ortamı bulsa dünya seviyesinde iş yapabilecek insanlar bile vardır. Bizde yetenek yok değil, bence asıl mesele o yeteneğin ortaya çıkmasını sağlayacak ortamın ve fırsatın herkese ulaşmaması. Bir insanın iyi olmasıyla keşfedilmesi aynı şey değil maalesef. Bazen sadece doğru kişinin seni görmesi gerekiyor.

BBL Türk yönetiminde olan bir takım değil mi? Türk oyuncu yok.
Hocam fenerbahçe bjk gs de türk takımları ama yabancı oyuncu oynatıyor aynı mantık organizasyon satın alındı vrs sıralama sistemi var bunu yeni bir takımla açmak çok zor olduğu için 50. sıradaki takımın vrsi alınıp direkt kendilerini 50ye yerleştirdiler.

Takımı yabancılara taşıtıp kısmını anlayamadım kadro zaten pek iyi bir kadro değil sıralama sistemini aktif etmek için alınan bir kadro bilgimiz olmadan böyle yorumlar yapmasak daha iyi olur saçma çünkü.

Fenerbahçe ile BBL'i karşılaştıranlar ne yaşıyor? Biri 11 kişilik futbol takımı, diğeri 5 kişilik e-spor takımı. Güldürmeyin Allah aşkına.

Hydro2K, xfl0ud, swerzieN, eNs gibi isimler var. Şans vermek lazım.

Xflouda şans verileli yıllar oluyor adam tier 1 oynuyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…