ScreaM/JACKZ ve Nivera çok sürpriz oldu. Drac'ın oynadığı takımların hiçbirini e-spor sahnesinde görmedik, tamamen kapalı kutu.
Türk CS2 kadroları bakalım nasıl olacak?

ScreaM/JACKZ ve nivera çok sürpriz oldu. Drac'ın oynadığı takımların hiçbirini e-spor sahnesinde görmedik, tamamen kapalı kutu.
Türk CS2 kadroları bakalım nasıl olacak?

Fut AC olacak. O da Türk olacakmıs haftaya onu da açıklarlar.

Ölü kadro bence, scream yayında iki tane onetap attı diye almışlar resmen. Bu oyuncular zaten iyi oyuncular olsalardı bu kadar süre boşta kalmazlardı, proje takımı denemesi olmuş ama T3-T2 arasında gezeceğini düşünmekteyim.

Fut genel olarak çok para harcamadan kadro kuruyor. Rocket League de örneği. Maksat çok para harcamadan ortalama takım kurmaları ama hiç de fena değil gibi. Tek sorun takım yaş ortalaması 30 falan. Yaşlı kadro denilebilinir. T2 finali bile göremez T3 belki T2 arasında gezinir. Belki daha sonra daha iyi kadroya gidilebilinir ama sanmıyorum.

Fut genel olarak çok para harcamadan kadro kuruyor. Rocket League de örneği. Maksat çok para harcamadan ortalama takım kurmaları ama hiç de fena değil gibi. Tek sorun takım yaş ortalaması 30 falan. Yaşlı kadro denilebilinir. T2 finali bile göremez T3 belki T2 arasında gezinir. Belki daha sonra daha iyi kadroya gidilebilinir ama sanmıyorum.
CS2'de Tier denen bir şey kalmadı ki, T1'den sonrası birbirine yakın kafada aynı seviyenin takımları desek yeridir.
Mesela şu FUT kadrosu Aurora'yı denk getirirse kevgire çevirir, şaka değil ciddiyim. FUT kadrosunun en büyük gücü bireysel yetenek. ScreaM'in gününde olduğu bir maçta herhangi bir takımın kolay şansı yok, kardeşi ve JACKZ denen eleman da aynı. devodurek ve misutaaa canavar gibi aime sahip oyuncular. Allan Saint Maximin'in CS2 şubesi gibi elemanlar, oyun bilgileri bi' tık yüksek olsa T1 takımın Anchor'u veya Opener'ı olacak seviyedeler.

Dün, 27 Mayıs 2025 tarihinde Valorant, FIFA gibi oyunlarla zaten faaliyette bulunan FUT E-Sports CS2 kadrosunu duyurdu. CS2'yle ilgilenmeme rağmen oyunculardan JACKZ, Nivera'yı isim olarak duymuştum, ScreaM'i ise arada fragmovie'lerini vs. izleyerek zaten tanıyordum.
ScreaM'in yedek olarak bırakılması ve kadronun neredeyse hepsinin Polonya'lı oyunculardan oluşması hakkında fikirleriniz ve yorumlarınız neler? Sizce FUT E-Sports CS2 alanında başarılı olabilecek mi? Sizce kadro iyi mi? Sizce bu kadroyla FUT E-Sports ismi ne kadar yukarıya çıkabilecek? Yorum sizin.

FUT E-Sports'un kadroyu duyurduğu video:

Beyler kusura bakmayın, konuyu görmedim. Moderatör benim konumun mesajını buraya atmış.

Son düzenleme: