BeamNG.drive farklı farklı fatal error hataları alıyorum.
i5 11400H & 3050 Ti 16 GB RAM
i5 11400H & 3050 Ti 16 GB RAM
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi farklı farklı fatal error hataları alıyorum. Modlar yok, düşük ayarda giriyorum gene aynı şu anki fatal error hataları.Mod var mi? Varsa hepsini klasörden cikar, teker teker dene. Sorunlu olani sil.
Deneme için önce grafikleri de en dusuge alıp başlat.
Hocam bu hatalar için önerim temiz olarak baştan indirin oyunu. Modları kurarken de deneyerek kurun.Şimdi farklı farklı fatal error hataları alıyorum. Modlar yok, düşük ayarda giriyorum gene aynı şu anki fatal error hataları.
Eki Görüntüle 94799
Hocam bu hatalar için önerim temiz olarak baştan indirin oyunu. Modları kurarken de deneyerek kurun.
Dediğim ise yaradı mi? Çünkü ben de öyle çözmüştüm ama normalde memory hatasi vermemesi lazımdı.Şu an grafiği düşüğe alıp girdim sorun olmadı. Tekrar ayarladım. Bir sıkıntı yok. Bakacağım.
Dediğim ise yaradı mi? Çünkü ben de öyle çözmüştüm ama normalde Memory hatasi vermemesi lazımdı.
Sevindim. İndirdiğin modlara çok dikkat et, hepsini ayrı olarak yükle ve oyun dosyalarindaki araçlarla direkt olarak değiştirme. Bazıları çok bozuk oluyor zaten, paralı olanları zaten çok kaliteli onda şüphe yok. En temizi bozuk çalışan ve eksik olan modlari hiç klasöründe bulundurmamak. Dokuları falan da bozuk olabiliyor.Birkaç mod silip bu grafik ayarını düşürüp yapınca düzeldi gibi şu anlık.
En çok like alan araçları yüklüyorum arada hıyar mod çıkabiliyor.Sevindim. İndirdiğin modlara çok dikkat et, hepsini ayrı olarak yükle ve oyun dosyalarindaki araçlarla direkt olarak değiştirme. Bazıları çok bozuk oluyor zaten, paralı olanları zaten çok kaliteli onda şüphe yok. En temizi bozuk çalışan ve eksik olan modlari hiç klasöründe bulundurmamak. Dokuları falan da bozuk olabiliyor.
Böyle kurman gerek hocam @TırcıDerlerEn çok like alan araçları yüklüyorum arada hıyar mod çıkabiliyor.
Eki Görüntüle 94808
Araçları direkt mod klasorüne atamıyor muyum
hocam?