Fiyat performansını bilemem ama düşmeme konusunda çok çok iyi bir kulaklık onu biliyorum. Çevremde 2 kişide var. 3 sene önce almıştı biri onun ki bozulmuş. Kiminin kulağında sıkıntı verebiliyormuş yorumlara göre.

Şu fiyatı siyah ürün için sanmıştım değilmiş :)

Fiyat performansını bilemem ama düşmeme konusunda çok çok iyi bir kulaklık onu biliyorum. Çevremde 2 kişide var. 3 sene önce almıştı biri onun ki bozulmuş. Kiminin kulağında sıkıntı verebiliyormuş yorumlara göre.

Şu fiyatı siyah ürün için sanmıştım değilmiş :)

Yani ona bakılırsa Anker X20 de düşmüyor ama ses kalitesi de önemli. O kadar para vermişken yine de kalite arıyor insan. İlla beats fit olmasına gerek yok kulakiçi, düşmeyen herhangi bir model arıyorum.

Yani ona bakılırsa Anker X20 de düşmüyor ama ses kalitesi de önemli. O kadar para vermişken yine de kalite arıyor insan. İlla beats fit olmasına gerek yok kulakiçi, düşmeyen herhangi bir model arıyorum.
Odyofil bir kulak yoksa bence çoğu kişiyi tatmin edecek ses kalitesine sahip. Ama bu benim yorumum herkese uymayabilir tabi. Kalitesiz bir sese sahip olduğunu ben düşünmüyorum. Başkası düşünebilir.

Dediğim gibi fiyat performans olup olmadığını bilmiyorum. Daha ucuza eşdeğer ve belki daha iyi kulaklıklar mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ama 4 bin liraya farklı rengi inerse kulaklığım olmasına rağmen almayı düşünebilirim :)