Planlanmıyor Beğenmeme emojisi kaldırılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim Demirkaynak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Düzce
Bazen insanlar mesajlara keyfinden durduk yere beğenmeme emojisi atıyor, diğer insanlar da aynı mesaja sürü psikolojisi ile beğenmeme atabiliyorlar.
Bu emojinin bir faydası yok bence, bir mesaj gereksiz ise raporlanıp kaldırılır, yanlış bilgi içeriyorsa yine aynı şekilde raporlanıp kaldırılır.

Artı -49 Eksi
Bu öneri için oylama duraklatıldı.

Hoca o olay milattan bile önce kaldı. Konuyu gören ne kadar insan varsa raporlayın moderatör bir yanlış görürse seve seve ceza versin dedim. Abartılı şekilde kullanmadığım için bir şey olmadı. Konuyu açan arkadaşla da aramız iyi şu an . Kendisine selam olsun buradan.

Ben komik olarak buluyorum, bir konuya mesaj yazıyorum minik bir kardeşim bana bileniyor ve beğenmeme atıyor bende eğleniyorum.

Benim daha demin yaşadığım olay. Bana takan hayatta da çok sosyalde de takan çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri konuları için kaldırılabilir çünkü arkadaş, bir öneriden dolayı beğenme sayısı azaldı. Kimse bununla ilgili öneri konusu açmayacaksa, ben açacağım.

33 tane beğenme gelmiş. Oyundaki adamın tabutunu taramak ile aynı şey.
Bana geldiyse güzel herhalde buradaki Amerika ben oluyorum.

Öneri konuları için kaldırılabilir çünkü arkadaş, bir öneriden dolayı beğenme sayısı azaldı. Kimse bununla ilgili öneri konusu açmayacaksa, ben açacağım.

Hocam mesaj yazmakta yasaklansın (!)

Lamaya hazırım.
Burada çok pis uyarı alabiliriz. Konu kapanabilir. Arkadaşa yazık.

Hocam mesaj yazmakta yasaklansın (!)
Sadece öneri konuları için konu başlığı kısmında emojiler kalkacak, sadece - ve + olacak. Bu uzun süredir zaten beni rahatsız ediyordu. Onaylanmazsa yüksek ihtimalle, ama belki de onaylanır, mantıklı bulunur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…