Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Haber konularında kullanımı güzel olur. Ama insanlar birbirine atarsa durduk yere kavga çıkabilir. Maalesef eksiledim.
Beğenmedim atıldığında bile mesajlarla methiyeler düzenleyeler var. Bu atılsa vah vah...
Eksiledim.
Eksiledim.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Dünleyin çok sinirlendiğim bir konuya "b*k" kelimesi içeren bir laf yazdım diye (şahısa demedim öylesine bir laf) 1 saat ceza aldım, sırf o ceza yüzünden bir çekilişi kaçırdım. Bu emoji olsaydı onu atardım.
Kesnlikle olması gerekiyor, artıladım.
Kesnlikle olması gerekiyor, artıladım.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
1 defa spam ile karşılaşmıştım, veledin tekiydi. Zaten o da yeşil forumdaydı. Bu forumun kitlesi yaşça daha büyük, çocuk kitle az. Sorun çıkmayacaktır.Zaten "beğenmedim" ifadesi spami forumda yeterince toksiklik yaratıyor. Bu gelirse bu sefer toksikler buna akın eder. Fazla toksiklik yaratır ve bunun önüne geçilmesi zor olur. Kızgın emojisi yeterli bence.
- Makaleler
- 20
Henüz "Beğenmedim" ve "Hahaha" ifadelerinin çıkardığı tartışmaları aşamamışken bunu foruma eklemek kaos çıkarır. Şu an için ekstra bir ifade ekleme planımız yok.
SunseTTime
Uzman
Katılıyorum. Hahaha mesela çok tahrik edici. Cevap bekliyorsun ama hahaha emojisi yiyorsun. Küfür etse daha iyi hissederim.Henüz "Beğenmedim" ve "Hahaha" ifadelerinin çıkardığı tartışmaları aşamamışken bunu foruma eklemek kaos çıkarır. Şu an için ekstra bir ifade ekleme planımız yok.
Eksiledim.
Yalniz o küfür emojisi.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Büyük oyunu çözdünüz hocam.
Hahahaha evet. xd
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-