Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Haklısınız. Ama evinde SansürOnline'dan başka alt yapı yoksa ne yapacak bu garibanlar?Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
GIBIRNet bu forumda yasaklı siteler arasında mı? Link veya o konuyu atabilme şansınız var mı?
Kişinin konuda belirtilmesine karşılık istisna tanınabilir. Yıl 2025 olmuş, VDSL olsa bile mahallesinde TT altyapısı olmayan yer kalmadı diye düşünüyorum.Haklısınız. Ama evinde SansürOnline'dan başka alt yapı yoksa ne yapacak bu garibanlar?
GIBIRNet bu forumda yasaklı siteler arasında mı? Link veya o konuyu atabilme şansınız var mı?
Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. İşte Techolay.net'te uymanızı istediğimiz bazı kurallar:
Yazım ve Dil Kuralları
- Türkçenize özen gösterin ve Türkçe harf kullanın. Yabancı harfler ve "k" yerine "q" gibi değişiklikler yapmayın. V yerine W kullanmayın, dili çarpıtan yazımlara izin vermiyoruz.
- Noktalama işaretlerine dikkat edin. Cümleye büyük harfle başlayın, nokta ile bitirin.
- Bütün sorunuzu tek bir...
- Makaleler
- 17
Kesinlikle. Bir tane daha SuperOffline mağduru görmek istemiyorum.Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Gülünç bir durum
TT, SansürOnline'a göre çok fazla tekel ve yaygın. Öyle olmasaydı kesinlikle eklenmeliydi.Bence TT de bu listeye eklenmeli. Milletin kablosunu kesip portuna çöken, sahte imzalarla abonelik sözleşmesi hazırlayan bir firmanın burada önerilmesi hoş değil.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Bence TT de bu listeye eklenmeli. Milletin kablosunu kesip portuna çöken, sahte imzalarla abonelik sözleşmesi hazırlayan bir firmanın burada önerilmesi hoş değil.
Hocam kanıtınız var mı bu yazdıklarınızı görürlerse markayı kötülemekten ve iftiradan dava açarlar.
Büyük firma vallahi sıkıntıya düşersiniz eleştirilere dikkat etmeniz lazım.
Görkem Say
Üstün
Fiyat farki cok diger operatorlerle. Bende Superonline 1000mbps paketi var 1 yillik taahhutumun bitmesine 2 ay kaldi, diger firmalara bakiyorum mesela TTNET 1000mbps paketi 925 TL'ye veriyor. Uzatirsam Superonline bana ilk 3 ay 550 TL, sonraki 9 ay 750 TL olarak veriyor. Zaten TurkNet haricinde de baska bakabilecegin firma yok dogru duzgun o da Gigafiber altyapisi saglamiyorsa bir anlami olmuyor. Vodafone bile 960 TL'den veriyor 1000mbps paketi.