Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Haklısınız. Ama evinde SansürOnline'dan başka alt yapı yoksa ne yapacak bu garibanlar?

GIBIRNet bu forumda yasaklı siteler arasında mı? Link veya o konuyu atabilme şansınız var mı?

Haklısınız. Ama evinde SansürOnline'dan başka alt yapı yoksa ne yapacak bu garibanlar?
Kişinin konuda belirtilmesine karşılık istisna tanınabilir. Yıl 2025 olmuş, VDSL olsa bile mahallesinde TT altyapısı olmayan yer kalmadı diye düşünüyorum.

GIBIRNet bu forumda yasaklı siteler arasında mı? Link veya o konuyu atabilme şansınız var mı?

1758055915826.webp

Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Kesinlikle. Bir tane daha SuperOffline mağduru görmek istemiyorum.

Bence TT de bu listeye eklenmeli. Milletin kablosunu kesip portuna çöken, sahte imzalarla abonelik sözleşmesi hazırlayan bir firmanın burada önerilmesi hoş değil.
TT, SansürOnline'a göre çok fazla tekel ve yaygın. Öyle olmasaydı kesinlikle eklenmeliydi.

Bence TT de bu listeye eklenmeli. Milletin kablosunu kesip portuna çöken, sahte imzalarla abonelik sözleşmesi hazırlayan bir firmanın burada önerilmesi hoş değil.

Hocam kanıtınız var mı bu yazdıklarınızı görürlerse markayı kötülemekten ve iftiradan dava açarlar.

Büyük firma vallahi sıkıntıya düşersiniz eleştirilere dikkat etmeniz lazım.

Fiyat farki cok diger operatorlerle. Bende Superonline 1000mbps paketi var 1 yillik taahhutumun bitmesine 2 ay kaldi, diger firmalara bakiyorum mesela TTNET 1000mbps paketi 925 TL'ye veriyor. Uzatirsam Superonline bana ilk 3 ay 550 TL, sonraki 9 ay 750 TL olarak veriyor. Zaten TurkNet haricinde de baska bakabilecegin firma yok dogru duzgun o da Gigafiber altyapisi saglamiyorsa bir anlami olmuyor. Vodafone bile 960 TL'den veriyor 1000mbps paketi.