Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Dün bir konu açtım, konuya başlık bulamadım. Bazı başlıkları alakasız diye yazıyorlar ben de moderatörlere bırakmak istedim, sonra başlığa "(Moderatör reis bir başlık yazarsın be :D)" yazdım sonra başlığı ayarlamış ama 1 saat mutelendim. Bazen başlık bulamayanlar da benim gibi vardır. Bu sorunun çözümü için de bence bir başlık önerme butonu eklenmeli, siz ne düşünüyorsunuz?

Artı -18 Eksi
10 konu düşünelim; en basitinden 10 konu içerisindeki anahtar kelimelere göre de 10 başlık, bu 100 başlık eder (daha çakışmaları falan hesaba katmadık). Ki bu sayı çok daha fazla olacak; gereksiz yere sunucuya yük bindirmeye değmez. O kadar konu içeriği yazıyorsanız başlığını da bulursunuz.

Gün geçtikçe her şeyin daha fazla "hazır" olmasını talep ediyoruz. Bu kadar hazıra konmak yerine kendimiz üretken olmalıyız.

Hiçbir şey bulamıyorsanız yapay zekadan yardım alınabilir ama bu kadar zor bir şey değil bence başlık yazmak.

İyi günler forum. Dün bir konu açtım, konuya başlık bulamadım. Bazı başlıkları alakasız diye yazıyorlar ben de moderatörlere bırakmak istedim, sonra başlığa "(moderatör reis bir başlık yazarsın be :D)" yazdım sonra başlığı ayarlamış ama 1 saat mutelendim. Bazen başlık bulamayanlar da benim gibi vardır. Bu sorunun çözümü için de bence bir başlık önerme butonu eklenmeli, siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam zaten ChatGPT'ye gidip üyelik açmadan bile sorsanız cevap veriyor. Yani mantıken buna gerek yok; sonuçta yapay zeka size zaten hazır şekilde verecek.

Açacağınız konuyu 3-4 kelime ile özetleyecek kadar bile bilgiye sahip değilseniz bence yanlış ortamdasınız.

Alakası yok, başlık bulamamış olabilir; sonuçta insanlık hali. Sırf başlık bulamadı diye “yanlış ortamdasınız” demek doğru değil. Siz uyarı ya da ceza aldığınızda biri gelip “kardeşim, forumda bütün kurallar yazıyor, yazmasına rağmen gidip ceza/uyarı alıyorsan bence yanlış ortamdasın” dese hoş olur mu? Olmaz, değil mi?