Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

199

Bilgin
Makaleler
10
Az önce bir konuda gördüm o yüzden bu öneriyi yapmak istedim. Bazı malum konulara küfür etmemek için zor tutuyoruz kendimizi o yüzden "🤬" emojisi eklensin.

Artı 18 Eksi
Dünleyin çok sinirlendiğim bir konuya "b*k" kelimesi içeren bir laf yazdım diye (şahısa demedim öylesine bir laf) 1 saat ceza aldım, sırf o ceza yüzünden bir çekilişi kaçırdım. Bu emoji olsaydı onu atardım.

Kesnlikle olması gerekiyor, artıladım.

Zaten "beğenmedim" ifadesi spami forumda yeterince toksiklik yaratıyor. Bu gelirse bu sefer toksikler buna akın eder. Fazla toksiklik yaratır ve bunun önüne geçilmesi zor olur. Kızgın emojisi yeterli bence.
1 defa spam ile karşılaşmıştım, veledin tekiydi. Zaten o da yeşil forumdaydı. Bu forumun kitlesi yaşça daha büyük, çocuk kitle az. Sorun çıkmayacaktır.

Henüz "Beğenmedim" ve "Hahaha" ifadelerinin çıkardığı tartışmaları aşamamışken bunu foruma eklemek kaos çıkarır. Şu an için ekstra bir ifade ekleme planımız yok.
Katılıyorum. Hahaha mesela çok tahrik edici. Cevap bekliyorsun ama hahaha emojisi yiyorsun. Küfür etse daha iyi hissederim.

Eksiledim.