Hellmonger

Becerikli
Sevdiğim yönü kadife pedlere sahip olması. Deri ped sevmiyorum, ayrıca bu modelde USB desteği de var. İnternette hiç inceleme bulamadım, yorumlar çok sınırlı.

Hiç kullanan ya da deneyimleyen var mı? Temiz bir ses veriyor mudur yoksa boğuk falan olabilir mi? Fiyatı da uygun geldi.

51xgWotfNxL.webp

Eğer stüdyo/miks kullanımı için alacaksanız veya nötr ses istiyorsanız alınacak bir kulaklık değil; dışı öyle görünse bile. Genelde bas-ağırlıklı bir ses profiline sahip. Oyun ve müzik için ideal.

Eğer stüdyo/miks kullanımı için alacaksanız veya nötr ses istiyorsanız alınacak bir kulaklık değil; dışı öyle görünse bile. Genelde bas-ağırlıklı bir ses profiline sahip. Oyun ve müzik için ideal.

Oyun ve müzik için diyordum ama boğuk sesi var diyorlar. Birisi almış onun yorumunda da güzel değil demiş ses için. Vazgeçtim.

Alırsın güzel bir EQ çekersin kullanırsın. Ya da hazır EQ'lardan atarsın. BH470 zaten basslı bir alet bu da onun USB'li mikrofonlu hali. Boğuk olması normaldir.

Bir video izledim cihazın testini dinletti yani gelen sesi önce şarkının normal hali sonra da bu kulaklıktan gelen sesi dinletti yani o kadar kötü ki fark ciddi bariz belli boğuk sanki akvaryumdan geliyormuş gibi
Yabancı yorumlarda tek gördüğüm hep fiyatı kadar iyi işte fiyatına göre iyi diyorlar ya yani yok öyle olmuyormuş bazı şeyler vasattır ya bu da öyle.

Evet 200TL'ye de kulaklık var ama fiyatına göre iyi demem yani kötü der geçersin. Çünkü öyle çıkar. Bir mucize olmayacağı için. Tabii bu test BH470 için u olanda değil u için zaten hiçbir şey yok. Sadece USB olduğu için ses daha yüksek çıktığı söylenmiş. 2130 TL'ye falan alacaktım. Ama biraz daha verip 2800'e çok temiz Anker space One aldım.

Test de burada ilgilenirseniz Audio test 2 de sıra ile çalıyor. Sonra da yorumluyor.

PC için HD681 bak derdim ama stokları bitmişti. Zaten almışsında hayırlı olsun.

Eve anca geçtiğimden bakabildim, hd681 stoklara geri dönmüş fiyatının da oldukça üzerinde bir ses performansı sunan bir ürün. Eğer sadece pc üzerinde kullanılacaksa istersen tercih edebilirsin. Şöyle aynı arkadaşın yaptığı testi zamanlı olarak bırakayım. Şahsen uzun bir süre kullandığım bir üründür çokta memnundum.

He400se'ye geçtiğim vakit basshead eq ayarlamıştım ve son seste tir tir titretiyordum aleti banamısın demiyordu. :D

@Hellmonger

Son düzenleme:
PC için HD681 bak derdim ama stokları bitmişti. Zaten almışsında hayırlı olsun.

Eve anca geçtiğimden bakabildim, HD681 stoklara geri dönmüş fiyatının da oldukça üzerinde bir ses performansı sunan bir ürün. Eğer sadece PC üzerinde kullanılacaksa istersen tercih edebilirsin. Şöyle aynı arkadaşın yaptığı testi zamanlı olarak bırakayım. Şahsen uzun bir süre kullandığım bir üründür çok da memnundum.

HE400SE'ye geçtiğim vakit basshead EQ ayarlamıştım ve son seste tir tir titretiyordum aleti bana mısın demiyordu. :D

@Hellmonger

Teşekkür ederim hocam aklımda bulunsun yine de aldım ama daha sonra belki yine alma ihtimalim olursa değerlendiririm.