Detaylar
Kim cevapladı?@Emre Human Hocam Behzat Ç izlediniz mi? İzlediyseniz öneriyor musunuz? Ben kesitini bile izlemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Emre Human
Üstün
@Emre Human hocam Behzat Ç izlediniz mi? İzlediyseniz öneriyor musunuz? Ben kesitini bile izlemedim.
İzlemedim ama izleyen arkadaşlarım güzel dizi diyordu. 1-2 bölüm izleyin, sararsa devam edersiniz bence.
2
29422
Ziyaretçi
Ben bu fikre karşıyım çünkü Breaking Bad gibi yavaş açılan diziler de var.1 2 bölüm izlersiniz sararsa devam edersiniz bence.
dixtuel
Uzman
İlk bölümleri pek bir olay işlemiyor standart cinayet büro amiri cinayetler hafif hafif karakterleri tanıtıyor fakat Ercüment Çözer ve Memduh Başgan geldikten sonra dizinin başından kalkamıyorsunuz. Ben 3 kere bitirip 4. ye başlamış birisi olarak ilk bölümleri artık direkt atlıyorum çünkü genel olarak sıkıcı geliyor. Çekiç ve Gül'ün son sezonu hariç o da güzeldir.
Efsane bir polisiye dizisi. Kesinlikle izleyin.
Görkem Say
Üstün
70 civarindan itibaren biraz sıkmaya basliyor ama genel olarak iyidir kesinlikle tavsiye ederim.
Ilk ciktigi zamanlar izliyordum TV'de ve cok iyiydi o zamanlar tabii yasimiz ufakti. Şu an nasildir bilmem kötü degildir herhalde
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-