Sürprizbozan Behzat Ç. dizisi neden bunu yaptı? (Çekiç ve Gül 3. sezon ve Behzat Ç. evreni ağır spoiler!)

Hasan Merkit 44

Moderasyon Üyesi
Geliştirici
Makaleler
14
Diziye başladım ve günlerdir çalışma yaparken arkada oynatıyorum.

Savcı Esra maalesef vuruldu ve öldü. Vuruldu vurulmasına da az önce YouTube'da gezerken kadını diriltiklerini fark ettim.

Niye böyle saçmaladılar? En azından şunu sorayım. İyi işleyebildiler mi konuyu?

Yani Polat'ın 50 kere ölüp dirilmesi kadar saçma değil, az da olsa bir mantık var.
Yeni sezonda Cevdet (Cevo) geliyormuş, ben de merakla bekliyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi yeni başlamıştım diziye....

Arka Sokaklar Ali kafasına füze yedi 2 yıl sonra mezarından çıktı geldi polata mı şaşıyorsun

Ee güzel kardeşim sürprizbozan etiketi koyup başlığa da spoiler yazdık. Ne yapayım daha? Üstüne panolara reklam mı vereyim? Beni hiç suçlama.
Haklısın abi, heyecanıma yenik düştüm ya.

Behzat Ç. izlemiştim ve buna şaşırmıştım. Saçma bence ve gereksiz.
Türk dizilerinde çok oluyor bu reyting yükselsin diye karakteri öldürüyorlar reyting dalgalanma yasayınca da geri getiriyorlar

Olsun olsun, izlemeye devam et. Daha çok büyük sürprizler seni bekliyor. Ercü ile karşılaşırsan sakın sahne atlama. Saygısızlık olmasın.
Tamamdır abi, devam edeceğim. Şakasına yazmıştım zaten Esra'nın vurulduğunu biliyordum ama öldüğünü değil. Sorun değil tabii ki, küçük bir spoiler'dan bir şey olmaz.

Türk yapımlarının tuttuktan sonra saçmalama hastalığı var. Çok iyi gittik güzel bir şekilde bitirelim diye düşünmüyorlar. "Sen kocalarını kıtır kıtır kesen karıları tutuklayacaksın" zihniyetinde gayet iyi ilerleyen diziyi yok Ercü yok derin devlet diye diye salakça bir hale getirdiler.

Ercü yok mu yeni dizide? O zaman niye çekiyorlar? Saygısızlık olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…