Elektronik Beitong gamepad indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
  • Etiketler Etiketler
    gamepad

Fiyatı düşmedi yeni geldiği için lansman özel fiyatları bunlar. Magege klavyeler zaten dandik bunu bilmek için satın almaya gerek yoktu. Aynısı bu gamepadler için geçerli değil.

KP40 aklıma girdi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Elimde EasySMX X10 var, fiyatı iyi geldiği için aklıma girdi.

Bence kaçırmayın KP40 üst seviye bir model. Stick tension olan gamepadler minimum 4-5 civarından başlıyor.

FIFA için Xbox 9.nesil kullanıyorum. Geçmeye değer mi? 8 ms ve 1 ms arasındaki farkı çok hisseder miyim? Ayrıca tetik mesafesi kısaymış.

Geçmeye değer tabii ki Xbox gamepad her açıdan eski ve kötü. Ama dediği gibi KP20'de şu anlık biraz gecikme var. KP40 alman daha mantıklı olur.

Fiyatı düşmedi yeni geldiği için lansman özel fiyatları bunlar. Magege klavyeler zaten dandik bunu bilmek için satın almaya gerek yoktu. Aynısı bu gamepadler için geçerli değil.

Alakası yok, öncelikle ben dandik demedim. Ve ürün TR'ye geleli 1 ay olmuş. Bu mu yeni gelmek, yeni gelme dediğin ürün çıktığı gibi bu fiyatta olmasıdır. Ürün çıkıyor 1 ay 2300 TL, sonra düşüyor 1500'e. Böyle bir lansman falan yok, hiç kimseyi kandırma boşuna. Lansman ne demek gidip bir araştır da sonra böyle bilgileri sallarsın. Lansman fiyatı olsa bu ürün çıktığı gibi 1.500 TL olurdu, lansman da bu demek zaten. Ama gidip 1 ay sonra fiyat düşürünce bu lansman falan olmuyor, anlamını öğrenip konuşsan daha iyi. Bir de üstüne 1600'den 1500'e düşürüyorlar, lansman fiyatlarında böyle bir şey olmaz. Zaten lansman diye çıkış anında ucuza verirler, ucuza verdikleri için de ekstra fiyatı düşürmezler.

Vallahi kral bilemedim ama 1800 TL fark var aralarinda ve KP40 daha çok özelliğe sahip gibi.

Vallahi kral bilemedim ama 1800 TL fark var aralarinda ve KP40 daha çok özelliğe sahip gibi.

Özellik olarak daha iyi evet hem de ucuz. İade edebilirsen almanı öneririm. Cyclone 2'nin tek artısı şarj dock.

Sen dedin diyen olmadı. Magegee klavyeler dandik ben söylüyorum. Beitong köklü bir marka gamepad konusunda ana üreticilerden biri. Bilip bilmeden konuşmayın. Aynı ürün 3500 liraya satıldı ki KP40 modelinin hakkı o fiyatlar zaten. Şuanda da bedava fiyatlarda satılıyor. Gayet alınır kullanılır.

Şimdi şarj dock da hesaba girerse 700-800 TL daha aza alınmış olacak çünkü bende şarj dock var oda en az bin TL eder, uğraşmaya değer mi bilmiyorum kutusu hafif yırtıldı zaten iade almamaya pislik çıkarabilirler keşke kargo pazartesi elime ulassaydi normalde pazartesi ulaşacak yazıyordu ama cumartesi geldi nasip ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…