user44 3
Uzman
Hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum da KP20 de kablolu kullanmayacaksan alınmaz. Wireless bağlantıda inanılmaz bir gecikme var.
İnce hesap bunu magege captain klavyesinde de yaptı. Fiyat bir anda yüzlerce lira düştü, herkes aldı. Ve gördük ki çoğunlukla sıkıntılı bir üretimmiş. Bu gamepad de bir anda 700-800 lira düştü sebepsiz. Temkinli olun bence, incehesabın yapmadığı şeyler değil bunlar.
Fiyatı düşmedi yeni geldiği için lansman özel fiyatları bunlar. Magege klavyeler zaten dandik bunu bilmek için satın almaya gerek yoktu. Aynısı bu gamepadler için geçerli değil.
KP40 aklıma girdi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Elimde EasySMX X10 var, fiyatı iyi geldiği için aklıma girdi.
Bence kaçırmayın KP40 üst seviye bir model. Stick tension olan gamepadler minimum 4-5 civarından başlıyor.
FIFA için Xbox 9.nesil kullanıyorum. Geçmeye değer mi? 8 ms ve 1 ms arasındaki farkı çok hisseder miyim? Ayrıca tetik mesafesi kısaymış.
Geçmeye değer tabii ki Xbox gamepad her açıdan eski ve kötü. Ama dediği gibi KP20'de şu anlık biraz gecikme var. KP40 alman daha mantıklı olur.