Beitong KP70 stick tension sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gcelik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 35
  • Etiketler Etiketler
    sorunu

gcelik

Çalışkan
Selamlar,

Yeni aldığım beitong KP70 Gamepad'de yaşadığım bir sorunu hem paylaşmak hem de fikir almak istedim. Cihazda stick tension sertliğini en yükseğe getirdiğimde, analoğu sağ üst açıya doğru itince iç mekanizmadan anormal bir sürtünme ve ses geliyor. Bu modeli kullanıp sertliği maksimumda deneyen var mı? Bu durum kronik bir kalıp veya üretim sorunu mu, yoksa bana denk gelen bir kusur mu?

Hocam bende KP40 var en sert halinde dediğiniz duruma rastlamadım. Size denk gelen bir kusurdur belki. Video yükleme şansınız var mı? Bakalım nasıl bir sorunmuş.

Hocam bende KP40 var en sert halinde dediğiniz duruma rastlamadım. Size denk gelen bir kusurdur belki. Video yükleme şansınız var mı? Bakalım nasıl bir sorunmuş.
Hocam maalesef ürünü iade için kargoya verip gönderdim. Asıl sorun, analogların belirli bir açıda anormal bir sürtünme hissi vermesiydi. Acaba bu durum KP70'e özgü bir şey mi, yoksa sadece benim denk geldiğim ürüne ya da belirli bir batch sorunu mu, onu merak ediyorum.

Sertliği ayarlayan çerçeveye temas ediyor analoglar. Acaba bu muydu sizin dediğiniz?

Sertliği ayarlayan çerçeveye temas ediyor analoglar. Acaba bu muydu sizin dediğiniz?
Hocam temas etmesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü analoğu sağ üste doğru hareket ettirdiğim her bölgede bu sorun mevcut, sınırlarda dolaştırınca da bir sürtünme var fakat çerçeve ile mi alakalı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…