Veira

Başarılı
Dostlar epey kararsız kaldım. Aşağıya aklımdaki modelleri atacağım, anlayan biri anlatırsa çok memnun olurum. TCL çok sesli çalışıyor yorumları gördüm, doğru mudur bilmem. Takacağım oda yaklaşık 30–35 metrekare. Amacım 70 metrekarte civarında olan bir katı soğutmak bu klima ile.

Attıklarınız arasından en iyisi Airfel. Vestel çöp zaten bir tane düzgün kliması yok. Bu bütçelere 18.000 BTU klima ile 70 M.2 bir yeri soğutamazsınız. Ha soğutur mu soğutur fakat, uzun saatler yüksek performansta çalışması lazım. Hem cebe hem klimaya zarar.
Anladım. 24 bin BTU TCL Elite modeli şuan 42 bin TL. Ona bütçemi zorlayabilirim. Airfel 24 bin BTU şuan 45 bin TL. TCL daha ucuzken onu alsam aradaki 3 bin lira farka değecek bir fark var mıdır?

Anladım. 24 bin BTU TCL Elite modeli şuan 42 bin TL. Ona bütçemi zorlayabilirim. Airfel 24 bin BTU şuan 45 bin TL. TCL daha ucuzken onu alsam aradaki 3 bin lira farka değecek bir fark var mıdır?
Yok. Ben bu bütçede şahsen 18.000 btu kaira alır geçerdim. Ömürlük klima.

Yok. Ben bu bütçede şahsen 18.000 btu kaira alır geçerdim. Ömürlük klima.
TCL'den genelde çoğu kişi memnun ama servisi epey soru işareti. Tek klimayla birden yeri soğutmaya çalışmayın çok verimsiz olur.
Kaira plus modeli çok mu iyidir bu bütçede? Sanırım 24K BTU versiyonu stoklarda yok. Sadece 18 var. Ömürlük deme sebebiniz nedir daha önce markayı duymamıştım.

Kaira plus modeli çok mu iyidir bu bütçede? Sanırım 24K BTU versiyonu stoklarda yok. Sadece 18 var. Ömürlük deme sebebiniz nedir daha önce markayı duymamıştım.
Parça kalitesi. Kaira daikinin alt markası. Daikin, Mitsubishi Electric'ten sonra en sağlam klima markasıdır.

Dostlar Kaira modeli önerisi için teşekkürler fakat sanırım 24K BTU'luk bir klima almaya karar verdim. Tüm katı soğutmak için 18'lik yetmez gibi. Kaira'nın da 24K BTU kliması stokta yok. TCL 42 bin TL'ye alınıyor, servis hizmeti dışında üzer mi TCL modeli?

TCL'den genelde çoğu kişi memnun ama servisi epey soru işareti. Tek klimayla birden yeri soğutmaya çalışmayın çok verimsiz olur.

TCL ilk önce mahalle arasındaki özel servislere yetki vermeyi bırakıp kendi servisini oluştursun. Mahallemde 2 tane özel servis var, ikisinin de sahibi tanıdık. İkisi de aynı ilçede olmasına rağmen rahat şekilde yetki belgesi aldı. Bu işe bir el atmazlarsa çok uzun sure kalmaz piyasada.

Dostlar Kaira modeli önerisi için teşekkürler fakat sanırım 24K BTU'luk bir klima almaya karar verdim. Tüm katı soğutmak için 18'lik yetmez gibi. Kaira'nın da 24K BTU kliması stokta yok. TCL 42 bin TL'ye alınıyor, servis hizmeti dışında üzer mi TCL modeli?

Alacağınız 24 binlik klima da yetersiz kalacak. Yerinizde olsam, biraz daha bekler iki tane 18.000 BTU klima alırdım.