Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2242

Üstün
Markası Beko. Kaset çalarlı ama kapalı alanda pek çekmiyor. Frekans ayarlıyorum ama anten çekmiyor.

Dosya Ekleri

• 1721140499574.webp
    1721140499574.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 79
Çözüm
Büyük ihtimalle D boy pille çalışıyor. Ama kaç tane gerekir onu çözemedim. LINK e bakarsanız dediğim pil boyutunu görebilirsiniz.
Büyük ihtimalle D boy pille çalışıyor. Ama kaç tane gerekir onu çözemedim. LINK e bakarsanız dediğim pil boyutunu görebilirsiniz.

Çözüm
Sol üstteki bilgiye göre 6 adet pil ile çalışıyor sanırsam. Şekilde gibi 6 adet pili dizin.
Eki Görüntüle 66231
Çözdüm olayı sen diyince. Yatak kısmı resimdeki yer zaten. 6 tane pili alıp oraya yerleştirecek. Dikkatli bakarsan pillerin arkasına gelecek kısımların biri aşağida biri yuķarıda.

Markası Beko. Kaset çalarlı ama kapalı alanda pek çekmiyor. Frekans ayarlıyorum ama anten çekmiyor.

Bu arada markanın Beko olmasına gerek yok. 6 adet D boyutlu pille cihaz çalışır. Eğer elektronik aksamında bir sıkıntı yoksa.

Çözdüm olayı sen deyince. Yatak kısmı resimdeki yer zaten. 6 tane pili alıp oraya yerleştirecek. Dikkatli bakarsan pillerin arkasına gelecek kısımların biri aşağida biri yuķarıda.

Bu arada markanın Beko olmasına gerek yok. 6 adet D boyutlu pille cihaz çalışır. Eğer elektronik aksamında bir sıkıntı yoksa.

Her kısma mı 6 tane? Yani alt 6 üst 6 mı? Düzgünce belirtirseniz yakınlardan alacağım pil.