Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Çözdüm olayı sen diyince. Yatak kısmı resimdeki yer zaten. 6 tane pili alıp oraya yerleştirecek. Dikkatli bakarsan pillerin arkasına gelecek kısımların biri aşağida biri yuķarıda.Sol üstteki bilgiye göre 6 adet pil ile çalışıyor sanırsam. Şekilde gibi 6 adet pili dizin.
Eki Görüntüle 66231
Markası Beko. Kaset çalarlı ama kapalı alanda pek çekmiyor. Frekans ayarlıyorum ama anten çekmiyor.
Bu arada markanın Beko olmasına gerek yok. 6 adet D boyutlu pille cihaz çalışır. Eğer elektronik aksamında bir sıkıntı yoksa.
Çözdüm olayı sen deyince. Yatak kısmı resimdeki yer zaten. 6 tane pili alıp oraya yerleştirecek. Dikkatli bakarsan pillerin arkasına gelecek kısımların biri aşağida biri yuķarıda.
Bu arada markanın Beko olmasına gerek yok. 6 adet D boyutlu pille cihaz çalışır. Eğer elektronik aksamında bir sıkıntı yoksa.
Her kısma mı 6 tane? Yani alt 6 üst 6 mı? Düzgünce belirtirseniz yakınlardan alacağım pil.
6 tane pil alacaksın, 3 alt kısma 3 üst kısma takacaksın hocam.Her kısma mı 6 tane? Yani alt 6 üst 6 mı? Düzgünce belirtirseniz yakınlardan alacağım pil.
6 tane pil alacaksın, 3 alt kısma 3 üst kısma takacaksın hocam.
Taktım sıkıntısız çalışıyor. Teşekkürler.
Rica ederim hocam, keyifli dinlemeler