kerem1238806
Uzman
Merhabalar.
Yakın zamanda aldığım Peugeot 301 aracıma ses izolasyonu yapmak istiyorum. Aracımdan ses yalıtımı dışında gayet memnunum; ailemi ve beni tatmin eden bir araç. Ancak yalıtım konusu uzun yola çıkılmayacak derecede berbat. Özellikle taşlı bir asfalta girildiğinde aracın alt bölümünden ve davlumbazlardan gelen yoğun ses kesinlikle çekilecek gibi değil.
Normalde Ankara'da bu işi yapan birkaç yere yaptırmak istedim ama çok yüksek fiyat çektiler. Bu yüzden kendi imkanlarımla, internetten alacağım malzemelerle bu işi yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım aşağıya eklediğim malzemeleri alıp fitil değişimi ve eklemeleri yapmamı önerdi.
En azından rüzgar ve yol sesini %10 - %20 oranında bile olsa azaltmak istiyorum. Sizin de ürün önerileriniz veya uygulama tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşımın almamı tavsiye ettiği ürünler:
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Yakın zamanda aldığım Peugeot 301 aracıma ses izolasyonu yapmak istiyorum. Aracımdan ses yalıtımı dışında gayet memnunum; ailemi ve beni tatmin eden bir araç. Ancak yalıtım konusu uzun yola çıkılmayacak derecede berbat. Özellikle taşlı bir asfalta girildiğinde aracın alt bölümünden ve davlumbazlardan gelen yoğun ses kesinlikle çekilecek gibi değil.
Normalde Ankara'da bu işi yapan birkaç yere yaptırmak istedim ama çok yüksek fiyat çektiler. Bu yüzden kendi imkanlarımla, internetten alacağım malzemelerle bu işi yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım aşağıya eklediğim malzemeleri alıp fitil değişimi ve eklemeleri yapmamı önerdi.
En azından rüzgar ve yol sesini %10 - %20 oranında bile olsa azaltmak istiyorum. Sizin de ürün önerileriniz veya uygulama tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşımın almamı tavsiye ettiği ürünler:
Genel Markalar Bantlı Kapı Fitili Sünger ( Çap-15 Mm )- Bantlı Sünger - D Tipi Fitil [ 1 Adet 1 Metre ) - Fiyatı, Yorumları
Bantlı Kapı Fitili Sünger ( Çap-15 Mm )- Bantlı Sünger - D Tipi Fitil [ 1 Adet 1 Metre ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
CONTACALL (1 Metre) Oto Kapı, Bagaj Ve Kaputlar Için Ses, Isı Ve Toz Yalıtım Fitili Araba Contası Araç Yalıtım - Fiyatı, Yorumları
(1 Metre) Oto Kapı, Bagaj Ve Kaputlar Için Ses, Isı Ve Toz Yalıtım Fitili Araba Contası Araç Yalıtım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Birben Araç Torpido Yalıtım Fitili Cam Arası Düşme Engelliyici Fitil - Fiyatı, Yorumları
Araç Torpido Yalıtım Fitili Cam Arası Düşme Engelliyici Fitil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
BABAWİCK Bütün Araçlara Uyumlu Cam Kenarları, Tavan ve Sunroof Fitili 1 Metre 24mm - Fiyatı, Yorumları
Bütün Araçlara Uyumlu Cam Kenarları, Tavan ve Sunroof Fitili 1 Metre 24mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
LUBCO 180cc Isıya Dayanıklı Kauçuklu 2 No Yeşil Gres 100 Grm - Fiyatı, Yorumları
180cc Isıya Dayanıklı Kauçuklu 2 No Yeşil Gres 100 Grm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
SUNPLEX Peugeot 301 Mugen Sport Style Cam Rüzgarlığı Ön Arka Takım 4'lü - Fiyatı, Yorumları
Peugeot 301 Mugen Sport Style Cam Rüzgarlığı Ön Arka Takım 4'lü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
carrest Peugeot 301 kasa 2013-2023 Karter Muhafaza Sacı Motor Alt Koruma Sacı 2mm 1.sınıf - Fiyatı, Yorumları
Peugeot 301 kasa 2013-2023 Karter Muhafaza Sacı Motor Alt Koruma Sacı 2mm 1.sınıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Genel Markalar 9mm 60*100cm Araç Oto Kauçuk Esaslı Yalıtım Malzemesi Kendinden Yapışkan Bantlı sıcak soğuk - Fiyatı, Yorumları
9mm 60*100cm Araç Oto Kauçuk Esaslı Yalıtım Malzemesi Kendinden Yapışkan Bantlı sıcak soğuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Son düzenleyen: Moderatör: