Kayra342727

Uzman
15 yaşındayım, babamla gideceğim. Önceden MacFit'e gitmiştim, açıkçası lüks bir yerdi ama bıraktım. Şimdi spor salonları bayağı pahalı olmuş. Aylık 500 TL'ye belediyenin spor salonuna gidilir mi? Ayrıca eşgal yani gereksiz, keko tipler var mıdır belediyenin olduğu için? Gideceğim yer Güngören Spor Kompleksi.

Spor salonları rezil bir halde Türkiye'de şuan.

Kameraya çekenler, 50 kilo 2 set kaldırınca Kratos gibi davrananlar, set sırası beklemeden bar alıp gidenler, "karşısında ki kişi dövüşmeyi biliyor mu?" diye düşünmeden efelenmeye çalışanlar.

Ben evime 4 5 aletle güzel bir salon kurdum, kalanını dışarda hallediyorum tavsiye ederim. Muhtemelen orası da farksız değildir, hatta ucuzluğundan dolu bile olabilir.

Gitçeksen ortamı güzel normal bir salona git ne Mac tarzı ne belediye salonları tarzı. Ortamı güzel mahalle salonu bulursan hayatının en iyi yıllarını geçirirsin orada.

Spor salonları rezil bir halde Türkiye'de şu an.

Katılıyorum. Gittiğim salonda su getirmek yasak dışarıdan. Ben tınlamıyorum tabii çünkü usüle uygun olmayan 50 şey buldum salonda en küçük atarda kapattırıcam. :D

Spor salonları rezil bir halde Türkiye'de şu an.

Kameraya çekenler, 50 kilo 2 set kaldırınca kratos gibi davrananlar, set sırası beklemeden bar alıp gidenler, "karşısında ki kişi dövüşmeyi biliyor mu?" diye düşünmeden efelenmeye çalışanlar.

Ben evime 4 5 aletle güzel bir salon kurdum, kalanını dışarıda hallediyorum tavsiye ederim. Muhtemelen orası da farksız değildir, hatta ucuzluğundan dolu bile olabilir.

Smith machinesini işgal eden hip thrustcu kadınları unutmuşsunuz hocam.

Evet gidilir ben yıllarca gittim ve çok da memnundum uygun fiyatlı olması da cabası.Ama içerisini gez temiz ise gidilir

Spor salonu ve spor salonunun kitlesi, sporu yarı yarıya etkiliyor cidden. Eğer rahatsız olacağın tipler varsa hiç bulaşma evde yap. Evde yapacak yerin yoksa da çok erken saatlerde git, kimse olmaz o saatlerde.