ornitorenk

Uzman
Bir çift dumbell ve bir tane ayarlanabilir bench sephası ile evde sırt hariç tüm bölgeleri çok iyi geliştiriliyor. Sırt için de sehpaya eğim verim ters şekilde row yapılabilir üstüne barfiks vs yine gelişir her türlü. Göğüs kol omuz için zaten bir çift dumbell fazlasıyla yeter.
Salon konusu da şöyle sıkıntılı. Ne idiği belirsiz bir sürü tip var. Aksam bir gidiyorsun ana baba günü. Hadi hafta içi gündüz gitsen kimse yokken neyse de okulu işi gücü olan adam için gidilecek yer değil her akşam. 5 aydır gidiyorum bayağı rahatsız oldum. Egoist adam dolu birine bir tane çarpasım geliyor zor tutuyorum kendimi. Bunlara ciddi ciddi katlanıp yıllarca giden insanların motivasyonuna hayranım.
Spor salonları bu hayatta en sevmediğim 3 ortamdan biridir net. Belirli bir ev hayatı kursam yapacağım ilk şey dumbell seti alıp salon üyeliğimi sonlandırmak olur.

Sporu bırakma sebebim tam olarak bu, spor salonu kitlesi. Spor yaptığım dönem yaşadığım ilçede 2 tane salon vardı bende 2 yıl yaptıktan sonra en sonunda bıraktım.

Gitme, ne kadar az insan o kadar huzur. Altıs ağırlık istasyonu var. Kendim kullanıyorum, her işimi görüyor. Aynı sorunları yaşadım. Ben insan görmeye dahi katlanamıyorum.

Ben de tam "30 kilo fazlalığım var. Spor salonlarına mı yazılmalıyım?" diyordum.
Diyet yapmak gerek. 1 ayda 11 kilo verdim. 89 kilo ağırlıktan 79 düştüm.

Bir çift dumbell ve bir tane ayarlanabilir bench sephası ile evde sırt hariç tüm bölgeleri çok iyi geliştiriliyor. Sırt için de sehpaya eğim verim ters şekilde row yapılabilir üstüne barfiks vs yine gelişir her türlü. Göğüs kol omuz için zaten bir çift dumbell fazlasıyla yeter.
Salon konusu da şöyle sıkıntılı. Ne idiği belirsiz bir sürü tip var. Aksam bir gidiyorsun ana baba günü. Hadi hafta içi gündüz gitsen kimse yokken neyse de okulu işi gücü olan adam için gidilecek yer değil her akşam. 5 aydır gidiyorum bayağı rahatsız oldum. Egoist adam dolu birine bir tane çarpasım geliyor zor tutuyorum kendimi. Bunlara ciddi ciddi katlanıp yıllarca giden insanların motivasyonuna hayranım.
Spor salonları bu hayatta en sevmediğim 3 ortamdan biridir net. Belirli bir ev hayatı kursam yapacağım ilk şey dumbell seti alıp salon üyeliğimi sonlandırmak olur.
Spor hareketleri ile ilgili bilgim yetersiz hareketi doğru yapar mıyım falan bilmiyorum bu sorun olmasa evde malzemeleri alıp kendim yapardım.

Spor hareketleri ile ilgili bilgim yetersiz hareketi doğru yapar mıyım falan bilmiyorum bu sorun olmasa evde malzemeleri alıp kendim yapardım.

İnternette dolu ne yapman nasıl yapman gerektiğin anlatan tonla site video uygulama var korkacak bir durum yok bahane oluyor biraz bu yanlış anlamayın.

Ben hiç spor yapmaya gitmedim, sadece arkadaşım çok ısrar ettiği için ona eşlik etmek için yanında bulundum. Ergenlik çağında insanlar yoğunlukta olduğu için pasif agresif bir ortam. Yaş olarak biraz büyük insanlarda acayip oluyor gerginlik çıkmaya müsait. Ayrıca çok kokuyor.

Benim gittiğim salona Türk olmayanlar kabul edilmiyor. Ayrıca kaydolurken ne iş yaptığınız veya ne okuduğunuz falan da soruluyor. Kayıt esnasında saç tıraşınız da önemli bir etken.

Salonda da bugüne kadar it kopuk birini görmedim. Ayrıca erkeklerin çalıştığı yerde düzenli olarak çalışan kadınlar da var. Rahatsız olduklarını düşünmüyorum.

Tabii ki bu kadar önlem ister istemez fiyata yansıyor ama İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorsanız katlanıyorsunuz mecbur.

Adını ülkenin %85'inden fazla bildiği bir spor salonuna gittiğim zaman egoistler geçilmiyordu. Ayrıca salon dizi seti gibiydi her yerde kendini videoya çeken erkek-kadın fark etmez tiplerle doluydu. En sonda evime yakın ortalama bir salona kaydoldum oturduğum yer nezih bir yer olduğu için şanslıyım ki kötü insana denk gelmedim. Yıllardır buraya giderim tek sorunu okulların bitişe yaklaştığı zamanlar çekilmiyor ya hu. Egolifting mi dersiniz, suratları beş karış ergenuslar mı dersiniz vallahi çok zor. Kitle konusunda şanssız olan arkadaşlara da sabırlar diliyorum.