5.5 gün devamsızlık yaptım, belge alamazsam korkusuna düştüm. Bu sınır kalktı mı? Geçen yıl 7 günle belge almıştım, bu yıl emin olamadım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Geçen yıl kalktı, belge alabilirsiniz.
Tamamdır, çok teşekkür ederim cevabınız için.
kanchora
Üyecik
Belge aldın mı? 1 sene geçmiş üstünden yine aynı muhabbet arkadaş ya.
Daha karneler verilmedi, sınırın bu yıl geri geldiğini söylediler.Belge aldın mı? 1 sene geçmiş üstünden yine aynı muhabbet arkadaş ya.
Daha karneler verilmedi, sınırın bu yıl geri geldiğini söylediler.
Karneler gelince son duruma dair bizi de bilgilendirir misiniz?
Bilgilendiririm hocam.Karneler gelince son duruma dair bizi de bilgilendirir misiniz?
Güncelleme:
Devamsızlık zımbırtısı olmasına rağmen belgemi aldım almamış olsak bile E-Okulda gösteriliyormuş zaten. Öğretmenlerin öğrenciyi korkutma taktiklerinden birisi çıktı. @adios
Son düzenleme:
kanchora
Üyecik
Devamsızlığın kaç gündü?Bilgilendiririm hocam.
Güncelleme:
Devamsızlık zımbırtısı olmasına rağmen belgemi aldım almamış olsak bile E-Okulda gösteriliyormuş zaten. Öğretmenlerin öğrenciyi korkutma taktiklerinden birisi çıktı. @adios
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
Ortaokulda böyle bir uygulama hiç olmamasına rağmen bazı ortaokul hocaları/müdürler göz korkutmak için böyle olduğunu söylüyordu. Lisede ise zaten çözüldüğü gibi 2023'te kaldırılmıştı.Bilgilendiririm hocam.
Güncelleme:
Özürlü 5, özürsüz 5.5 gün.