Doge

Yetkin
Makaleler
1
Çoğu sıfır kondisyonda ama kutuları yok. Hem DVD hem de VCD olarak mevcut. Aralarında birkaç tane çalışmayan çıkabilir. Hepsinin kopyası kendi arşivimde olduğundan fiziksel olarak bende durmasına gerek yok.

Çok özlediğim 2000'li yılların tüplü TV'lerinde yayınlanan belgesel programlarını orijinal CD'leriyle yeniden izlemek için toplamıştım. Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın.

Bu belgesellerin CD versiyonları bence çok değerli; çöpe atılmaz. Kıymetini bilecek birine ücretsiz olarak vermek istiyorum.
  • İstanbul Avrupa içi teslim alabilirsiniz veya kargo ücreti size ait olacak şekilde gönderebilirim.
Screenshot_14.webp Screenshot_13.webp Screenshot_12.webp Screenshot_11.webp Screenshot_10.webp

Son düzenleme:
İlgisini çeken için güzel bir fırsat. Ama şahsen ben böyle bir koleksiyonu elimde dijitali olsa bile dağıtmazdım hocam.

İlgisini çeken için güzel bir fırsat. Ama şahsen ben böyle bir koleksiyonu elimde dijitali olsa bile dağıtmazdım hocam.
Sadece CD'den ibaret oldukları için ömrüm boyunca saklamak isteyeceğim kadar hevesim yok hocam. Bi' 20 sene sonrasını düşündükten sonra bu kararı verdim. Yoksa 2 yıldır bende duruyorlardı zaten. Kitap halinde olsalar saklardım mesela. BBC'nin bazı setlerinde kitapçıkları da var, onları tutuyorum. Bizim gibi düşünen birileri varsa onların uzun yıllar saklaması da benim için kabuldür. Belki gelecek nesiller de görür, şaşırırlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme: