Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bu kasa çok kafama takıldı ve araştırmama rağmen sadece Reddit'te bir fotoğraf ve ürünün gerçekten var olduğuna dair bir kanıt zamanında yapılmış ben 10 eşya listesinde buldum.

Bu kasayı bulmak istiyorum ama arattığımda modeli bile çıkmıyor hatta Gemini 3 bile sapıtıyor. Ayrıca bu kasa Powerpuff Girls olarak da çıkmış fakat o internet aleminde bir fotoğrafı dışında hiç yok. Liste:

1767640270313.webp

1767640304660.webp

Son düzenleme:
Bu kasa çok kafama takıldı ve araştırmama rağmen sadece Reddit'te bir fotoğraf ve ürünün gerçekten var olduğuna dair bir kanıt zamanında yapılmış ben 10 eşya listesinde buldum.

Bu kasayı bulmak istiyorum ama arattığımda modeli bile çıkmıyor hatta Gemini 3 bile sapıtıyor. Ayrıca bu kasa Powerpuff Girls olarak da çıkmış fakat o internet aleminde bir fotoğrafı dışında hiç yok. Liste:

Eki Görüntüle 216194

Eki Görüntüle 216196
1767641641057.webp

1767641667960.webp

Yanlış bilmiyorsam sadece brezilya marketinde satıldı bunlar.

Bende bu linkten buldum hocam, yukarı da yanlışlıkla JPG linkini koymuşum. Lakin bu site dışında ürün listesi kaynağı bile yok ve site Türk kaynaklı bu yüzden ülkeye gelmiş olması olası diye düşündüm.
Yok Türkiye'ye hiç gelmedi bunlar 2000'lerin başında Brezilya marketinde cartoon network iş birlği ile beraber custom kasalar yapıyorlardı böyle. Fiyat araştırması falan da yapayım şimdi seni bilgilendiririm.

Cartoon network Brezilya markaları ile anlaşıp böyle prebuilt sistemler yapıyolrlardı yanlış hatırlamıyorsam G ile başlayan bir marka ile beraber çalışmışlardı.

Bende bu linkten buldum hocam, yukarı da yanlışlıkla JPG linkini koymuşum. Lakin bu site dışında ürün listesi kaynağı bile yok ve site Türk kaynaklı bu yüzden ülkeye gelmiş olması olası diye düşündüm.
Yaptım araştırmayı enflasyon ile beraber falan hesaba katınca yaklaşık 550 dolara falan geliyor. Fena da değil aslında o dönem orta halli bi bilgisayar için olabilecek bir fiyat. Daha core 2'ler yoktu yani.

Özelliklerini sayayım sana :

E2140 işlemci çift çekirdek
512-1GB RAM
Genelde 80 ama bazı modellerde 160 da var mış. Muhtemelen en üst modelleri içindir çünkü 2000'li yılların başında 80GB yeterliydi.
Düz monitör falan işte. Muhtemelen anakart üsütndeki grafik birimini kullanıyordur, G serisi lga 775 anakartlar gibi.

Yok Türkiye'ye hiç gelmedi bunlar 2000'lerin başında Brezilya marketinde cartoon network iş birlği ile beraber Custom kasalar yapıyorlardı böyle. Fiyat araştırması falan da yapayım şimdi seni bilgilendiririm.

Cartoon network Brezilya markaları ile anlaşıp böyle prebuilt sistemler yapıyolrlardı yanlış hatırlamıyorsam g ile başlayan bir marka ile beraber çalışmışlardı.

Yaptım araştırmayı enflasyon ile beraber falan hesaba katınca yaklaşık 550 dolara falan geliyor. Fena da değil aslında o dönem orta halli bir bilgisayar için olabilecek bir fiyat. Daha Core 2'ler yoktu yani.

Özelliklerini sayayım sana:

E2140 işlemci çift çekirdek.
512-1GB RAM.
Genelde 80 ama bazı modellerde 160 da var mış. Muhtemelen en üst modelleri içindir çünkü 2000'li yılların başında 80GB yeterliydi.
Düz monitör falan işte. Muhtemelen anakart üsütndeki grafik birimini kullanıyordur, g serisi LGA 775 anakartlar gibi.

Kaynak atma şansın var mıdır hocam? Epeydir arıyorum :D