1-2 yil once sorulsa bu, astronomi derdim ama saldim artik. Malum Turkiye'de Astromomiyi yalanlayan cok fazla canli var.
Ben kendi çevremi baz alarak konuşacak olursam felsefe, tarih diyebilirim.

1-2 yil once sorulsa bu, astronomi derdim ama saldim artik. Malum Turkiye'de Astromomiyi yalanlayan cok fazla canli var.
Bu arada astronomiye merakınızı söndüren durum insanların tavrı mı oldu?

Son düzenleme:
Ben kendi çevremi baz alarak konuşacak olursam felsefe, tarih diyebilirim.

Bu arada astronomiye merakınızı söndüren durum insanların tavrı mı oldu?
Evet sürekli saçma sapan insanların saçma sapan sorguluyorum ayağına söylediği şeyler beni soğuttu, bir ara instagramda içerik bile üretmeyi düşünüyordum Astronomi ile alakalı, bu tarz tipler yüzünden vazgeçtim, Türkiyede bu bilim dalıyla ilgilenmek tamamen zaman kaybı (BENCE).

Evet sürekli saçma sapan insanların saçma sapan sorguluyorum ayağına söylediği şeyler beni soğuttu, bir ara instagramda içerik bile üretmeyi düşünüyordum Astronomi ile alakalı, bu tarz tipler yüzünden vazgeçtim, Türkiyede bu bilim dalıyla ilgilenmek tamamen zaman kaybı (BENCE).
Benim de hukuk okuyan bir arkadaşım var aya gidilmediğini iddia ediyor.
Okumadıkları şeyler hakkında konuşmasalar keşke.

Ben aynı zamanda açıköğretimde uluslararası ilişkiler öğrencisiyim. Bu alana dair de okumalar yapmaya çalışıyorum ama bu konularda millete bir şeyler anlatmanın zor olduğunun farkındayım. Millet duygusal, içi bo öğretilerle siyaset ve tarih hakkında konuşup duruyor. İşi ilmi boyutuyla inceleyip okumaya, izlemeye çalışan ben bir şeyler anlatmakta harbiden zorlanıyorum.
Faruk Sönmezoğlunun Dış Politika Karşılaştırmalı Bir Bakış eserini okumam iki ay sürdü.

Son düzenleme: