Detaylar
Kim cevapladı?Superuser do 48
Uzman
- Makaleler
- 4
Zoktay'ı sevdiğini düşünüyorum.
Bazen boş konuşuyorsun.
Kral, seni futbol konularindaki tahminlerinden taniyorum, bir tanesi bile tutmuyordu ya. 
Dany Fırtınadoğan 7
Üstün
Narsistik kişilik.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26 98
Bilgin
Biraz fazla fevri çıkışlarının olabileceğini düşünüyorum.4.000 mesaja ulaşmak üzereyim. Benim hakkımda düşünceleriniz neler?
Nikki Freeman 98
Üstün
Seninle bir sıkıntım olmadı sadece mesajlarını okudum ve yorum yapmadım (hatırladığım kadarıyla) fakat @Falconpolat'ın mesajına bıraktığın tepkiyi görünce az çok nasıl biri olduğunu anladım.
4000’e yakın mesajın olmasına rağmen sadece 4 çözümünün bulunması, forumda insanlara yardımcı olmaktan ziyade ne kadar boş mesaj yazdığının kanıtı gibi. Eleştiri kaldıramayıp seni haklı şekilde eleştirenlerin mesajlarına tepki yağdırmak yerine, foruma biraz daha faydalı olmaya çalışabilirsin.
4000’e yakın mesajın olmasına rağmen sadece 4 çözümünün bulunması, forumda insanlara yardımcı olmaktan ziyade ne kadar boş mesaj yazdığının kanıtı gibi. Eleştiri kaldıramayıp seni haklı şekilde eleştirenlerin mesajlarına tepki yağdırmak yerine, foruma biraz daha faydalı olmaya çalışabilirsin.
Tsumugi Kotobuki
Becerikli
Tanımıyorum ama mesajlarına bakılırsa sırf mesaj sayısı kasmak için yazıyormuşsun gibi her konuda varsın.
sigortalı bir iş bul(!)
sigortalı bir iş bul(!)
Yeni konular
-
-
-
-
-
Antalya merkez coğrafi ve görsel görünüm olarak Los Santos'a çok benzemiyor mu?
- Swordsman Ercan Yılın
-
-