Anlık GPT:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bana böyle dedi;
Recep Baltaş, Türkiye'nin önde gelen teknoloji yazarlarından ve YouTube içerik üreticilerinden biridir. Uzun yıllar teknoloji alanında çalışmış, çeşitli teknoloji incelemeleri, rehberler ve haberler sunmuştur. Kendi adıyla anılan YouTube kanalı ve diğer sosyal medya platformlarında teknoloji ve donanım hakkında içerikler üretmektedir. Özellikle bilgisayar donanımları, oyunlar ve teknoloji dünyasındaki gelişmeler üzerine yoğunlaşmaktadır. Recep Baltaş, samimi anlatımı ve geniş bilgi birikimi ile Türkiye'deki teknoloji meraklıları arasında popüler bir figür haline gelmiştir.
Recep Baltaş, Türkiye'nin önde gelen teknoloji yazarlarından ve YouTube içerik üreticilerinden biridir. Uzun yıllar teknoloji alanında çalışmış, çeşitli teknoloji incelemeleri, rehberler ve haberler sunmuştur. Kendi adıyla anılan YouTube kanalı ve diğer sosyal medya platformlarında teknoloji ve donanım hakkında içerikler üretmektedir. Özellikle bilgisayar donanımları, oyunlar ve teknoloji dünyasındaki gelişmeler üzerine yoğunlaşmaktadır. Recep Baltaş, samimi anlatımı ve geniş bilgi birikimi ile Türkiye'deki teknoloji meraklıları arasında popüler bir figür haline gelmiştir.
Buraya yazdığım mesajı neden sildiniz? Bunu da silin. Üzerine 3 ayda ban atın esefle rica ediyorum. Ban atmayacaksanız silmeyin. Yetki verilince insanlara ne oluyor, konu dışı değil mi burası?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Ne yazmışsınız?Buraya yazdığım mesajı neden sildiniz? Bunu da silin. Üzerine 3 ayda ban atın esefle rica ediyorum. Ban atmayacaksanız silmeyin. Yetki verilince insanlara ne oluyor, konu dışı değil mi burası?
ChatGPT'ye Berkehan Çepni'yi sormuştum. Saçma sapan bir cevap almıştım Recep Baltaş ile Berkehan Çepni birlikte çalışmışlardır, projelere imza atmışlardır gibi. Bunu buraya atıp Recep Baltaş'ı etiketledim ve birkaç dakika sonra yorumu silmişler. O an iki üç tane yetkili vardı Recep hocanın sildiğini sanmıyorum. Teknik bir konuyu trollemişim gibi davranmaları üzücü oldu.
Üstüne yukarıdaki cevabı yazmamdan bir süre sonra geçmişteki yazdıklarımı inceleyip tereyağdan kıl çeker gibi birini seçip saçma sapan bir ceza vermişler. Dilimin ucunda kategorisinin bir konusuna öylesine bir şey yazmıştım. Sanki soru sormuşum gibi mesajı alıp konuya falan çevirmiş adamlar. Tebrik ederim. Ülkede liyataksizlik yapılmayan tek bir platform yok gerçekten.
- Makaleler
- 20
Soru sormuşsunuz zaten, moderatör arkadaşım da konuya çevirmiş. Yanlış bir işlem yok. Bahsi geçen konu ise bu; Bowlin oynanan, 1990 yıllarından kalma bir oyun gibi olan oyunun adı nedir?Sanki soru sormuşum gibi mesajı alıp konuya falan çevirmiş adamlar. Tebrik ederim. Ülkede liyataksizlik yapılmayan tek bir platform yok gerçekten.