Kimse zevkinizi sorgulamamalı tabii ama ben şahsen bunu dinlemem. Aslına bakarsan özgün olmayan, birbirinin kopyası olan şeyleri dinlemem. Anlamadığım bir dilde olması bir şey ifade etmiyor, bir şeyler hissettirmesi yeterli dinlemem için. Bu tarz artık çok kopyala yapıştır oldu, illa rap dinleyeceksem 2018 öncesinden parçalar dinlerim. Ayrıca bu şarkı için yorum yapmam gerekirse, çok ucuz olmuş. Sample esinlenilmiş değil direkt kopyalanmış, efektler olsun flow olsun sık sık maruz kaldığımız tarzda.

Normalde Türkçe rap dinlerim ama bu Çinli ablayı gördüğümden beri bırakamadım. Benim mi zevkim yok yoksa abla işini hakkı ile mi yapıyor anlamadım. Başka bir perspektiften yorum lazım.

Tabii ki zevkler tartışılmaz. Ama bana çok karışık geldi. Ben daha çok türkü sazlı şeyler seviyorum. Küçüklükten beri onlarla büyüdüm.

Herkes kafayı sıyırmış Çin'de. Onun dışında daha iyi arabalar seçilebilirmiş klipte.

Kalite falan boş iş, benim liste tımarhane gibi mesela. Sabah Lvbel C5 ile havlıyorum, öğlen Pink Floyd ile tribe giriyorum, akşam Manifest ile coşuyorum arada da Windows 96 dinleyip boşluğa dalıyorum. Zevk dediğin senin o anki modundur, başkası ne der diye yaşayan da amip gibi yaşar ölür.