DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
1000215531.webp

1000215530.webp

X-S10 | XF18-55 | 2022 arşivimden.

Aklıma takılan bir soru var sizin konunuz ile alakalı değil ama çektiğimiz fotoğrafları bu şekilde beğendiklerimizin herhangi birini paylaşabiliyor muyuz?

Hocam çekitiğiniz fotoğraflar harika! Çok beğendim. Acaba arşivinizde gün batımı eşliğinde çekilmiş şehir manzarası var mı? Varsa eğer wallpaper yapmak isterim.

Aklıma takılan bir soru var sizin konunuz ile alakalı değil ama çektiğimiz fotoğrafları bu şekilde beğendiklerimizin herhangi birini paylaşabiliyor muyuz?

Fotoğraf sanatı başlığı, sanat olarak düşündüğün ya da bir şeyler yansıtmak istediğin fotoğrafları paylaştığın bir başlıktır hocam. Ben fotoğrafları RAW çekip elle işleyerek, atmosfer katarak yorumlayıp paylaşıyorum. Bence burası beğeni kasmak amacıyla falan kullanilmamasi için nizami, hos görünen şeyler paylaşılmali tabii. Kisaca beğendiğin ve kendi çektiğin fotoğrafları paylaşmakta serbestsin.

Fotograflar super hocam. Canim ucgen sandviclerden cekti.
Renklerde oynama/filtre vs var mi?

Yorumun icin tesekkur ederim. Fotoğraf RAW çekilip elle işlendi hocam.

Hocam çekitiğiniz fotoğraflar harika! Çok beğendim. Acaba arşivinizde gün batımı eşliğinde çekilmiş şehir manzarası var mı? Varsa eğer wallpaper yapmak isterim.

Arşivimde belki 1 TB görüntü vardır ama biraz karışık olduğu için öyle bir sey çıkarsa sizin için yüksek kalitede linkle paylaşırım :)

Afyon otogarına da beklerim. Soğuğu fotoğraftan hissettiğimiz bir gece olsun. Elinize sağlık.

Yolum düşerse çekerim elbet :)

Özlüyorum bu dinlenme tesislerini. Bolu dinlenme tesisine gitmek istiyorum artık 😀
En nefret ettigim yer. xD Çocukluktan beri baba mesleginden dolayı surekli tayini cikardi ve bayramlarda da seyahat ederdik surekli. Midem bulandi artik 200 lira daha fazla verip ucakla gidiyorum her yere. O dinlenme tesisindeki fiyatlar vs cok yoruyor beni mental olarak. Artik alerji oldu bende bu tesisler. Otobus yolculugundan nefret ediyorum artık. 10-18 saat surerdi hep yolculuklarimiz.