Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hayatına devam ediyordur hocam. Siz 13 yıl önce yaptığınız hataları hatırlıyor musuz? Evlenmiştir bile belki.
Daffy Duck
Üstün
Şu tarz konuları onaylamayın artık. Her ay forumda bir tane "Berkehan Çepni'ye ne oldu?" konusu görüyorum. Kendisi gelip açıklama yapmadığı sürece bilmeyeceğiz.
Şu adamın adını görmekten sıkıldım. Koca insan olmuş, hatasından ders almıştır. Yüz yüze görüşüp özür dilememiştir. Muhtemelen o bile bu konulara denk gelmediğinde hatırlamıyordur olayı.
maes
Başarılı
Moderatörler kafasına göre çalışmasa iyi.Şu tarz konuları onaylamayın artık. Her ay forumda bir tane "Berkehan Çepni'ye ne oldu?" konusu görüyorum. Kendisi gelip açıklama yapmadığı sürece bilmeyeceğiz.
İsveç Cadısı
Uzman
Yaşayan forum efsanesidir kendisi. Bir gün umarım ileride Recep Baltaş ile teknoloji haberleri yaparlar.
Umarım Techolay'da sarı tikli yönetici olur.Yaşayan forum efsanesidir kendisi. Bir gün umarım ileride Recep Baltaş ile teknoloji haberleri yaparlar.
Herkes hata yapar, kendisi de zamanında yaptığı hatanın sonuçlarına katlanıp dersini almıştır. Şimdi nerede, ne yapıyor, durumu nedir, o olaydan sonra ne oldu kendisi gelip söylemediği sürece -ki muhtemelen unutmuştur- bilemeyiz. Muhtemelen işinde gücünde, evli barklı biridir. Bence komikliği kaçtı, her şey vaktinde iyiydi.