Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ziraat Türkiye kupası'nın çeyrek final maçında göztepe, Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Göztepe'nin 4. golü ise iptal edildi.
Bu kadar garip bir takım işte.
SF26
Üstün
Garipliği normalleştirmeyi âdet edinmiş bir takımız
maes
Başarılı
Futbol bu her şey olabilir
Daffy Duck
Üstün
Evet, doğru. Örnek olarak çökük Beşiktaş'ın 9 kişi kalan Konya'ya yenilmesi ve ardından namağlup gs'yi yenmesini verebiliriz.
maes
Başarılı
Futbol bu her şey olabilir
Yada 3 senede 75 puan fark yemeside verilebilir.Evet, doğru. Örnek olarak çökük Beşiktaş'ın 9 kişi kalan Konya'ya yenilmesi ve ardından namağlup gs'yi yenmesini verebiliriz.
Göztepe köy takımı mı? Tabi futbolu 3 büyüklerden ibaret gördüğünüz için Göztepe, Ankaragücü, Bursaspor gibi takımları bilmemeniz normal, git bak bakalım ne kadar büyük ve sağlam bir taraftar kitlesi var Göztepe’nin.Üç büyüğün ikisini yen, yabancı takımlara karşı büyük galibiyetler al, köy takımlarına yenil. Helal be Beşiktaş.
Göztepe köy takımı mı? Tabii futbolu 3 büyüklerden ibaret gördüğünüz için Göztepe, Ankaragücü, Bursaspor gibi takımları bilmemeniz normal, git bak bakalım ne kadar büyük ve sağlam bir taraftar kitlesi var Göztepe'nin.
Göztepe'yle ilgili bir yorumum var mı? "Göztepe köy takımıdır ya." mı demişim? Alakasız konuları birbirine nasıl bağladınız? Komik. Beşiktaş'ın genel durumuna dair yorum yaptım. Yanıt vermeden önce birazcık yazdıklarıma mı odaklansanız acaba?
Kusura bakmayın hocam sabah uyanınca kafam yerinde olmuyor böyle 11-12 gibi ayıkıyorum.Göztepe'yle ilgili bir yorumum var mı? "Göztepe köy takımıdır ya." mı demişim? Alakasız konuları birbirine nasıl bağladınız? Komik. Beşiktaş'ın genel durumuna dair yorum yaptım. Yanıt vermeden önce birazcık yazdıklarıma mı odaklansanız acaba?