SF26

Üstün
Derbide kazanan biziz, Beşiktaş içerideki son 2 maçı da kazanmayı başardı ve 2.lik yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı. Bir tebriği de tribün hak ediyor, mükemmel ötesiydik bugün. Özellikle bugün çağrıya uyulup beyaz giyilmesi çok önemliydi.

Siz şimdi bu maçta Emin Moğulkoç batırdı diye ağlarsınız di mi PUAHAHAH.
Yani dostum her şeyi kenara bırakıp ciddi bir soru soruyorum ve lütfen objektif bir şekilde cevap ver.

Sence Fenerbahçe kazanmak istese ve %100'ünü vererek oynasa. Beşiktaş'ın kazanma şansı var mı? Seviyeler farklı yani.

Yani dostum her şeyi kenara bırakıp ciddi bir soru soruyorum ve lütfen objektif bir şekilde cevap ver.

Sence Fenerbahçe kazanmak istese ve %100'ünü vererek oynasa. Beşiktaş'ın kazanma şansı var mı? Seviyeler farklı yani.
%100'ünü istesen de veremezsin, Pana maçına ölü gibi gidip Ergin'e malzeme mi verecektin?
Sen bu kadar seviye farkına rağmen kaliteni ön plana atamayıp 5 numarası orta mesafe atamayan takıma yeniliyosan bu senin eşşekliğin.
Madem kaliteli takımsın, Melih Mahmutoğlu gibi elleri sıcacık olan adamını oyundan çıkarıyorsan bu koçuna yazar.
Beşiktaş eze eze kazandı maçı, bahane uydurma yani Ali Koç gibi. Çok mayışmışsınız.