Bi' amatör branşları ekliyorsunuz, bi' hentbol falan anlatıyorsunuz. Bu kadar zorlamaya gerek yok bence. Aynı kafada değiliz anlaşılan. Kendi dünyanızda yaşamaya devam edebilirsiniz.
Bi' amatör branşları ekliyorsunuz, bi' hentbol falan anlatıyorsunuz. Bu kadar zorlamaya gerek yok bence. Aynı kafada değiliz anlaşılan. Kendi dünyanızda yaşamaya devam edebilirsiniz.
Galatasaray'ın futbol dışında doğru yapılandığı bir tane branş söyle bana, diğer branşlardaki zararın nerelerde olduğunu herkes biliyor. Beşiktaş'ta 2-3 amatör branş harici tüm amatör branşlarımız kendi perspektiflerinde kârda kapatıyor. Fenerbahçe'yi konuşmuyorum oradakine herkes hâkimdir zaten, sadece basketbol şubesindeki kâr ile tüm amatörleri döndürebiliyorlar.
He bu arada erkek futbol dışında tüm şubeler amatör branş şubesi olarak sınıflandırılır. Bilmediğiniz alanlarla alakalı konuşurken iki kere düşünün.
Tartışmalık durum yok, Beşiktaş ve Fenerbahçe amatör branşlarla birlikte ülkenin lokomotifi olmuş iki takımıdır. Galatasaray futbol dışında yapılanmayı beceremeyen bir futbol kulübüdür. Erkek futbol dışındaki tüm branşların amatör branş kabul edildiğini bilmeyen insanlara bunu anlatmakla uğraşamam.
Tartışmalık durum yok, Beşiktaş ve Fenerbahçe amatör branşlarla birlikte ülkenin lokomotifi olmuş iki takımıdır. Galatasaray futbol dışında yapılanmayı beceremeyen bir futbol kulübüdür. Erkek futbol dışındaki tüm branşların amatör branş kabul edildiğini bilmeyen insanlara bunu anlatmakla uğraşamam.
Futbol ülkesiysen futbolda 2 taneden fazla Avrupa kupan olacak. Voleyboldaki Avrupa-Dünya kupası sayına bakarsan görürsün. 5 senede bir başarı elde ettiğin branşı o ülkenin branşı sayıyorsanız sıkıntı büyük.
Ayrıca hentbol ülkesi olduğumuzu da savunmuyorum, oraya nasıl geçtin acep?