Beşiktaş Fernando Santos ile yolları ayırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 746
  • Etiketler Etiketler
    beşiktaş

144

Üstün
Makaleler
1
Evet. Bugün olmasını bekliyordum. Saatler önce resmi açıklama geldi ama kimse konusunu açmayınca açalım dedik.

Ne düşünüyoruz?

Evet. Bugün olmasını bekliyordum. Saatler önce resmi açıklama geldi ama kimse konusunu açmayınca açalım dedik.

Ne düşünüyoruz?

Bekliyordum.

İfadeler: 144
9 korner olmadı diye 1500 lira param yattı iyi olmuş keşke tazminat falan alamasa.

Vakti gelmişti Sergen hoca falan demesin kimse evet bende onu severim ama zihniyetini biraz daha değiştirmesi lazım. Önümüzdeki dönemlerde o şekilde gelebilir. Elinde Welinton olsa hala inatla onu oynatır, kafa aynı.

İfadeler: 144
Vakti gelmişti Sergen hoca falan demesin kimse evet bende onu severim ama zihniyetini biraz daha değiştirmesi lazım. Önümüzdeki dönemlerde o şekilde gelebilir. Elinde Welinton olsa hala inatla onu oynatır, kafa aynı.
Welinton iyi bir stoper değildi fakat presle topu kapma olayını iyi yapabiliyordu o sayede defansif orta saha oynamışlığı da var ama batırınıca geri stopere dönmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…