pawEn
Üstün
Adamlar bardak değiştirir gibi teknik direktör değiştiriyorlar. Xabi Alonso gelse 3 ay dayanmaz. 
Muhtemelen kalamayacaktır fakat Serdar Topraktepe oyun anlayışını defansiften dengeliye veya atak-hücum olarak değiştirmeli. Ve savunma oyuncuları iyi olmadığı için oynayacak defansif orta sahanın defansa yardım etmesi gerekli bence.
Xabi Alonso'nun 3-4-3'üne ayak uydurabilecek oyuncu yok Beşiktaş'ta. Olsa da sadece Semih olabilir belki.Adamlar bardak değiştirir gibi teknik direktör değiştiriyorlar. Xabi Alonso gelse 3 ay dayanmaz.![]()
Beşiktaş adına bir hayal kırıklığı...Ona tiltim zaten hocam. 0 korner nedir kafayı yersin.
Hiçbir şey yapma ve sezon sonunu bekle. Beşiktaş'ın şu anki kadrosu lig dördüncülüğü için bile iddialı değil.
Hiçbir şey yapma ve sezon sonunu bekle. Beşiktaş'ın şu anki kadrosu lig dördüncülüğü için bile iddialı değil.
Anladım. Yanlış bir anlaşılmaya neden oldunuz bana karşı o zamanHayır beşiktaşa bir şey demedim sadece bize bir değişiklik olmayacağını söyledim.
Taraftar istifayı istiyordu zaten.
İnce eleyip sık dokumaları lazım aslında. Sen diyelim ki Beşiktaş'ın resmi yöneticisisin ve başkanısın. Takım hangi hocayı getirirdin?Bu haber zaten beklenilen bir şeydi. Gelecek sezon kimi getireceklerini merak ediyorum. Takımın başına Santos gibi birine benzer hoca getirirlerse hiçbir şey değişmeyecektir.
İnce eleyip sık dokumaları lazım aslında. Sen diyelim ki Beşiktaş'ın resmi yöneticisisin ve başkanısın. Takım hangi hocayı getirirdin?