Detaylar
Kim cevapladı?Mensah V2.
Bernard Mensah gerçekten de alındığında "Bu adamın ne işi var burada, Atleti'de bile tutunamadı" dediğim adamdı zaten.
Blackraven
Üstün
Beşiktaş kimseyi duyurmasın Allah'ınızı seviyorsanız duyurmayın. Takıma reform lazım diyerek kimsenin iyi oyuncularını satmadığı, satılan oyuncuların %50 fazlasına satıldığı devre arasında bu kadar transfer yapılır mı Allah'ınızı seviyorsanız ya?
Beşiktaş'ın gündem acayip yarıyo' ya.
Muci'yi Trabzonspor'a verip Göztepe'den oyuncu çektik, nice.
Adamı kimse havalimanında görmeye gitmemiş, oh my shayla 

SF26
Üstün
Rafa'yla yolları ayırdıktan sonra onun %10'u yetenekteki oyuncuya bonservis+maaşla birlikte Rafa'dan çıkılan parayı vermek büyük aptallık.
Yapacağın transfer belli, kaleci/stoper/B2B orta saha ve bir tane de bitiricilik meziyetleri ligin bir tık üstünde bir santrfor. Kaleye Perri veya Meslier tamam kabul, stopere Agbadou yerine Zenit'ten Igor Diveev'i getiricen taş gibi stoper. B2B için de El Aynaoui için vericen parayı madem çok para niyetlisin çekicen kadroya El Aynaoui/Orkun/Asslani orta sahası yapıcan. Forvete gidicen Salzburg'tan top oynattırılmayan ayağı temiz Karim Konate'yi satın alma opsiyonu 8-9 milyona kiralayacaksın veya Suwon Samsung gibi altyapısı kuvvetli denebilecek bir takımdan çıkan Oh'u alacaksın. Hem Asya'da takımın reklamını yapıp takımın gelirlerini arttırırsın.
Ama bizim zeki (!) yönetim Dikilitaş'sız yapamaz bunları, neyse Dikilitaş'la ilgili hakaretimi içime saklıyorum.
Yapacağın transfer belli, kaleci/stoper/B2B orta saha ve bir tane de bitiricilik meziyetleri ligin bir tık üstünde bir santrfor. Kaleye Perri veya Meslier tamam kabul, stopere Agbadou yerine Zenit'ten Igor Diveev'i getiricen taş gibi stoper. B2B için de El Aynaoui için vericen parayı madem çok para niyetlisin çekicen kadroya El Aynaoui/Orkun/Asslani orta sahası yapıcan. Forvete gidicen Salzburg'tan top oynattırılmayan ayağı temiz Karim Konate'yi satın alma opsiyonu 8-9 milyona kiralayacaksın veya Suwon Samsung gibi altyapısı kuvvetli denebilecek bir takımdan çıkan Oh'u alacaksın. Hem Asya'da takımın reklamını yapıp takımın gelirlerini arttırırsın.
Ama bizim zeki (!) yönetim Dikilitaş'sız yapamaz bunları, neyse Dikilitaş'la ilgili hakaretimi içime saklıyorum.
Maalesef hoca, öyle oldu.Adamı kimse havalimanında görmeye gitmemiş, oh my shayla![]()
Atamyolundayız
Becerikli
Halkı uyutmak için bir transfer daha. Ekonomik krizde olan bir ülke nasıl transfer yapabiliyor? Bu paraları kim ödüyor? Diye soran yok sürekli transfer yapılıyor. Peki bu kadar para var diyelim altyapıya yatırım yapsınlar hem para ülkede kalmış olur. Ben ligin temiz olduguna da inanmıyorum.