Beşiktaş tribünlerinin önemli kişi ve oluşumlarından Amedspor deplasmanıyla ilgili ardı ardına açıklamalar geldi!

SF26 116

Bilgin
Tribünde olanların sebebi şimdi belli oldu. Tonla açıklama var. Özellikle çArşı Doğu Anadolu ve Ayhan Güner'e yoğun tepki var.

Vallahi bugün Diyarbakır'a her yerden giden BJK'liler vardı. Hepsi de paylaşım yapmıştı. Şimdi burada neyi kanıtlamaya çalışıyorlar, onu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bugün Diyarbakır'a her yerden giden BJK'liler vardı. Hepsi de paylaşım yapmıştı. Şimdi burada neyi kanıtlamaya çalışıyorlar, onu anlamadım.
İşte mesele orada patlıyor, gidenlerin alayı Amedçi tayfaydı. Geç gelenlerin tamamı 'Sadece Beşiktaş' tayfa.

Onursal başkan Süleyman Seba iyi ki bu zamanları görmedi, babaya Fenerbahçe'li olarak Allah'tan rahmet dilerim.
Görse tekrar vefat ederdi Seba başkan.

İfadeler: UNS
Beşiktaş taraftarı onurlu ve omurgalı insanlardır, dönen oyunlar belli. Benim kendi görüşüm büyük bir patlak verecek gibi bu durumlar.
Omurgalılar artık azınlık.

İfadeler: UNS
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…