Detaylar
Kim cevapladı?Serkan1562 50
Başarılı
Vallahi bugün Diyarbakır'a her yerden giden BJK'liler vardı. Hepsi de paylaşım yapmıştı. Şimdi burada neyi kanıtlamaya çalışıyorlar, onu anlamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26 116
Bilgin
İşte mesele orada patlıyor, gidenlerin alayı Amedçi tayfaydı. Geç gelenlerin tamamı 'Sadece Beşiktaş' tayfa.Vallahi bugün Diyarbakır'a her yerden giden BJK'liler vardı. Hepsi de paylaşım yapmıştı. Şimdi burada neyi kanıtlamaya çalışıyorlar, onu anlamadım.
UNS 14
Çalışkan
Onursal başkan Süleyman Seba iyi ki bu zamanları görmedi, babaya Fenerbahçe'li olarak Allah'tan rahmet dilerim.
SF26 116
Bilgin
Görse tekrar vefat ederdi Seba başkan.Onursal başkan Süleyman Seba iyi ki bu zamanları görmedi, babaya Fenerbahçe'li olarak Allah'tan rahmet dilerim.
UNS 14
Çalışkan
Beşiktaş taraftarı onurlu ve omurgalı insanlardır, dönen oyunlar belli. Benim kendi görüşüm büyük bir patlak verecek gibi bu durumlar.
SF26 116
Bilgin
Omurgalılar artık azınlık.Beşiktaş taraftarı onurlu ve omurgalı insanlardır, dönen oyunlar belli. Benim kendi görüşüm büyük bir patlak verecek gibi bu durumlar.
UNS 14
Çalışkan
Söyleyeceklerim hayal ürünüdür ve bir iddia içermemektedir, çArşı gerekeni gerektiği zaman yapar bence, tahmin sadece
SF26 116
Bilgin
çArşı içindeki İrlandalılar'ı temizlesin sonra gerekeni yapar.Söyleyeceklerim hayal ürünüdür ve bir iddia içermemektedir, çArşı gerekeni gerektiği zaman yapar bence, tahmin sadece
Eki Görüntüle 281440
Olacak iş değil, deplasmanda başımızı yere eğdirdiler. Kulübün başına yarardan çok zarar oluyorlar!