Tribünden düşen Kocaeli spor taraftarına ambulans çağırılması kim engellemiş onu söyler misiniz?
Stad içinde yaralanan kişi için Ambulans diye bağırılır, bağırılmayıp tezahürata geçilmiş. Güvenlik güçleri düştüğünü gördüğü için hemen oraya koşmuş. Birkaç Kocaeli tribüncüsünden öğrendiğim bu.

Stad içinde yaralanan kişi için ambulans diye bağırılır, bağırılmayıp tezahürata geçilmiş. Güvenlik güçleri düştüğünü gördüğü için hemen oraya koşmuş. Birkaç Kocaeli tribüncüsünden öğrendiğim bu.

Tatsız olmuş bu olay, tezahürat yapanların görmemiş olabileceğini veya duymamış olabileceğini düşünüyorum. O kadar ses ve insan içerisinde tek bir şey duymak kolay değil.

Anlatamıyorum sanırım. Polis sivilden üstündür, yanlış bir şey yapıyor olsa bile gidip durduramazsınız. Olay sonrası bunu şikayet edersin, videosunu çekersin.
Polis sivilden üstün değildir, polis de sivil de anayasaya göre eşittir. Polis yanlış bir şey yapıp yapmamış olmasını geçtim, kapalı alanda yakın mesafeden biber gazı sıkamaz. Orantısız güçle alakalı kanunlara muhalefetleri var. Tribüncülerin olduğu noktaya kask fırlatıp sicil numaralarını kapatan var. Gitmediğimiz deplasman yok, hiçbir deplasmanda o pankartla alakalı sorun çıkmadı, BESAVDER avukatlarına bile açıklama yapılmadan avukatlara da güç uygulandı. Avukatların da hakkını savunuyoruz.
BİZ BİZE BİR ŞEY YAPILMADIKÇA KİMSEYE BİR ŞEY YAPMAYIZ!

Polis sivilden üstün değildir, polis de sivil de anayasaya göre eşittir. Polis yanlış bir şey yapıp yapmamış olmasını geçtim, kapalı alanda yakın mesafeden biber gazı sıkamaz. Orantısız güçle alakalı kanunlara muhalefetleri var. Tribüncülerin olduğu noktaya kask fırlatıp sicil numaralarını kapatan var. Gitmediğimiz deplasman yok, hiçbir deplasmanda o pankartla alakalı sorun çıkmadı, BESAVDER avukatlarına bile açıklama yapılmadan avukatlara da güç uygulandı. Avukatların da hakkını savunuyoruz.
BİZ BİZE BİR ŞEY YAPILMADIKÇA KİMSEYE BİR ŞEY YAPMAYIZ!
Peki, bildiğinizi yapmaya devam edin bir şey diyemeyeceğim.

Peki, bildiğinizi yapmaya devam edin bir şey diyemeyeceğim.
Yapmaya devam edeceğiz, tribüncülere saldıran her polisin de karşısında olmaya devam edeceğiz. Copuyla rütbesiyle ahkam kesen parkurcu bozuntularına karşı her zaman karşı olmaya devam edeceğiz.
ALAYINIZA İSYAN!