Alman takımlarını yenemezsin zaten. Hiçbir Türk takımı o seviyede değil. Crystal Palace, Celtic, Union SG ve Marsilya'yı da yenemez. Zorlarsa biriyle berabere kalır belki. Kalan köy takımlarını yener sadece.
SG ve Marsilya maçlarından ümidim var, Celtic kurası ev olsa gene şansımız olurdu.

Hocanın faktörüyle Beşiktaş 10+ puanı görür.

Deplasman maçlarından Omonia'yı kazanır herhalde de ben onların dışında birini daha alacağını düşünüyorum. Tahminim Hof olur.

Alman takımlarını yenemezsin zaten. Hiçbir Türk takımı o seviyede değil. Crystal Palace, Celtic, Union SG ve Marsilya'yı da yenemez. Zorlarsa biriyle berabere kalır belki. Kalan köy takımlarını yener sadece.
Herkes biz GS'liler gibi düşünmüyor yalnız. İyi bir oyunla 12 puan gelir. Daha iyi bir oyunla daha iyisi bile gelebilir. Beşiktaş bu yıl çökük durumda değil.

Herkes biz GS'liler gibi düşünmüyor yalnız. İyi bir oyunla 12 puan gelir. Daha iyi bir oyunla daha iyisi bile gelebilir. Beşiktaş bu yıl çökük durumda değil.
O iyi bir oyunu Beşiktaş yıllardır tutturamıyor işte. Görüyoruz bunu. Bu yıl çökük durumda değil demek için daha erken. Kaldı ki adamların Arsenal'den getirdiği kanat oyuncusunun psikolojisi bozuldu. 1-0'lık Alanya yenilgisinden sonra.

Talihsiz bir kura ama Beşiktaş'a güveniyorum. Bu sene Beşiktaş adına çok iyi bir sene olacak, gerek galibiyetlerle, gerek bu seneden alınacak derslerle. Seneye bambaşka bir takımı izleyeceğimize eminim. Başarılar Beşiktaş 🖤🤍