desire doue 26
Becerikli
Büyük çoğunluğu makine gibi takımlar, elek eder bunları. Bu senenin averaj takımlarından biri belli oldu.
Sıkıntı kura. Celtic-Hoffenheim-Crystal Palace-Leverkusen 0 yazdım, Omonia-Beer Sheva-Marsilya 3 yapmamız lazım. Union Saint-Gillouse 1 puan alırız gibi.
NEIN NEIN NEIN NEIN.
Yani? Bırakalım veriler oynasın ozaman sahada.Alman takımlarına karşı takımlarımız:
Altay: 4 maç, 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi
Antalyaspor: 2 maç, 1 galbiyet, 0 beraberlik, 1 yenilgi
Başakşehir: 7 maç, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi
Beşiktaş: 14 maç, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 11 yenilgi
Eskişehirspor: 2 maç, 0 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi
Fenerbahçe: 14 maç, 2 galibiyet, 4 beraberlik, 8 yenilgi
Galatasaray: 32 maç, 7 galibiyet, 12 beraberlik, 13 yenilgi
Göztepe: 2 maç, 1 galibiyet, 0 beraberlik, 1 yenilgi
Sakaryaspor: 2 maç, 0 galibiyet, 0 beraberlik, 2 yenilgi
Samsunspor: 2 maç, 0 galibiyet, 0 beraberlik, 2 yenilgi
Trabzonspor: 6 maç, 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi
Toplam: 86 maç, 17 galibiyet, 22 beraberlik, 47 yenilgi
Bunları unutmamak lazım. 17 galibiyetin 7'si Galatasaray'ın zaten. 22 beraberliğin 12'si de yine aynı şekilde.
Bizim yönetimlerde o mertliği görmüyorum ben, 2 Avrupa sezonudur işgalci gücün takımlarıyla ev yerine deplasmanda oynuyoruz.Beer Sheva şerefsizini yine iç saha çekmişler. Yönetimde biraz akıl varsa şimdiden görüşme randevusu alır ya İstanbul'a gelirler yada 3 yazıp geçeriz.
Pek de derin değiliz maalesef bu halimizle, umarım son 24'e kalma başarısını bile gösterebiliriz. Efendi Beşiktaş, elendi Beşiktaş olacak yoksa. Ayrıca 2 sezondur Avrupa'da işgalcinin takımlarını çekmek büyük şanssızlık..
Derin JK bu maçı İstanbul'da oynatır, hem Rum'u hem İ*rail'i ezer keyfimiz katlanırPek de derin değiliz maalesef bu halimizle, umarım son 24'e kalma başarısını bile gösterebiliriz. Efendi Beşiktaş, elendi Beşiktaş olacak yoksa. Ayrıca 2 sezondur Avrupa'da işgalcinin takımlarını çekmek büyük şanssızlık..
Yönetimde yok + bizimkiler ülkede güvenliği sağlayamayız yazısı gönderdiği için iptal oluyor.Bizim yönetimlerde o mertliği görmüyorum ben, 2 Avrupa sezonudur işgalci gücün takımlarıyla ev yerine deplasmanda oynuyoruz.