Dogru karar. Besiktas'in cocugu Sergen Yalcin. Hayirli olsun.

1756455534258.webp

Eee Sergen geldi ne değişecek? Takımda kanat yok, takımın sağ ayaklı stoperi yok, takımın yedek kanadı yok, takımın yedek sağ beki yok. Takımın kalecisi her ne kadar 2 sezondur kurtarsa da kaleye ilk şutta golü yiyor.
Ben ne anladım bu işten?

Sergen yalçın ve Türk yorumcular 1 senede yaptıkları yaygara sayesinde sonunda adamı pozisyona getirdiler yine. Şansa Bala COVID sezonunda şampiyon etmekten başka hiçbir şeye yaramayan çalışma ahlakı olmayan, düzeni olmayan bir adamı getirip fayda beklemek saçma. BJK'nin yapması gereken küçülmeye gidip takımı finansal anlamda toplamak iken saçma sapan rafa, abraham, orkun gibi transferler ile iyice bataklığa saplandılar. Yakın gelecekte bu takım Trabzon, Göztepe ve hatta Başakşehir'in bile arkasına düşerse kimse şaşırmasın.

Pandemi döneminde sıfır baskı, olağanüstü ghezzal performansı, rakiplerin iyi kadro kalitesine sahip olmaması sayesinde alınan bir şampiyonluk.
Sergen Yalçın hoca falan değildir. İmza attığı gün Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakıyorum. Geçen sene 6 ay boyunca Fenerbahçe'ye yanlayan adamı Beşiktaş efsanesi olarak lanse edenlere ise diyecek tek bir söz bulamıyorum.

Eee sergen geldi ne değişecek? Takımda kanat yok, takımın sağ ayaklı stoperi yok, takımın yedek kanadı yok, takımın yedek sağ beki yok. Takımın kalecisi her ne kadar 2 sezondur kurtarsa da kaleye ilk şutta golü yiyor.
Ben ne anladım bu işten?

En son şampiyonlukta da öyleydik. Şu an konuşmak için çok erken, ben güveniyorum Sergen hocaya.

En son şampiyonlukta da öyleydik. Şu an konuşmak için çok erken, ben güveniyorum Sergen hocaya.
Ben güvenmiyorum, 'Exten next olmaz.' diye açıklama yapan adam gelip şimdi bu takımın başına mı geçecek?
Bir tane zor şampiyonluk kazandırdı diye takımın başına gelemez, 0 çeken adam benim takımımın başına GE-LE-MEZ!