Detaylar
Kim cevapladı?Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Essentials moduyla çok rahatça ve sıkıntısız oynayabilirsiniz. İkinizde aynı sürümde modu kurun ve birbirinizi oyun içindeki essentials menüsünden arkadaş ekleyin. Bu kadar.
Bildiğim kadarıyla, Essentials modu korsanda çalışmıyor.
pashaa
Uzman
Korsan ifadesini kaçırmışım, e4mc alternatifi var, aynı mantıkla çalışıyor, ona korsan bağlanılabiliyor. Aynı mod sürümünü ve aynı e4mc sürümünü indirip kurun. İnternette gerekli direktif için videolar mevcutBildiğim kadarıyla, Essentials modu korsanda çalışmıyor.
- Makaleler
- 10
Kendi bilgisayarınızı sunucu yapın ya da kiralayın. Mod paketleri yerel ağ ile oynanmamalı. Özellikle Essentials ve e4mc ile.Zaten bende Premium Minecraft var fakat arkadaşımda yok. Bu mod paketini arkadaşımla nasıl oynayabilirim?
kaanvxz
Çalışkan
Kendi bilgisayarınızı sunucu yapın ya da kiralayın. Mod paketleri yerel ağ ile oynanmamalı. Özellikle essentials ve e4MC ile.
Kendi bilgisayarımızı nasıl sunucu yapabiliriz?
- Makaleler
- 10
Herkese merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra sessizliğimi bozup rehber yazmaya karar verdim. Bu rehber serisinde Minecraft sunucusu nasıl açılır, incelikleri nelerdir, nelere dikkat etmeliyiz, onları göstereceğim. Rehberin daha başında gelecek bir soruya cevap vermek isterim: Neden e4mc ve Essential kullanmıyoruz? İki mod da peer to peer, yani Hamachi ile aynı mantıkta çalışıyor. Gayet güvenilir modlardır, kullanmak isteyen kullanabilir. Benim önermeme sebebime gelecek olursak; sunucu dosyalarını istediğiniz gibi inceleyemiyorsunuz, plugin yüklemesi ve bunların ince ayarlarını...
kaanvxz
Çalışkan
Korsan kullanan arkadaşıma modları kurdum, sonra oyunu açtım ve oyun aşırı saçma, karışık menüyle geldi. Texture pack'leri kurmadığımdan dolayı olabileceğini düşündüm ve doğruymuş. Başka aktarma yapmam gereken dosya vs. var mı, mods ve texture packs dışında? Bir de tamamen aynı mod paketini kurduk fakat onda 1-2 tane daha fazladan vardı Moonlight için falan tamamen aynı kaynak dosyaları olmalarına rağmen.
Menü yine bozuldu. Kaynak paketlerini kendimdekiler gibi sıraladım, modlar da aynı fakat menü böyle. Oyun içinde de şu an sorun yok gibi ama 1-2 bozuk texture gördüm.
E4MC de çalışmıyor bu arada. Çöküyor oyun.
Menü yine bozuldu. Kaynak paketlerini kendimdekiler gibi sıraladım, modlar da aynı fakat menü böyle. Oyun içinde de şu an sorun yok gibi ama 1-2 bozuk texture gördüm.
E4MC de çalışmıyor bu arada. Çöküyor oyun.
Son düzenleme: