Merhaba, BetterMC 5'i oynarken çok beğendim. Fakat mod yapımcıları sağ olsun onların sponsorlu olduğu hosting dışında online oynanmıyor resmen. O yüzden hem kolayca LAN (Radmin VPN) üzerinden arkadaşlar ile kolayca online oynayabileceğim, hem de BetterMC 5'e aşırı benzeyen bir modpack arayışındayım. En kötü gibip BetterMC'yi kendim toplayacağım o derecedeyim şu an. Oyunun en çok o çeşitlilik ve "tatlılık" havasını çok beğendim. Buna göre bir öneri verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Gloxinium
Becerikli
All The Mods 10'u deneyebilirsiniz, şahsen oynarken çok keyif aldım, ve bana o gelişim hissini çok iyi verdi. Ben yaklaşık 20 saat oynadım mod paketini ama daha yapmadığım tonlarca şey vardı, keyif ala ala oynarsanız baya bi sürer bitirmesi.Merhaba, BetterMC 5'i oynarken çok beğendim. Fakat mod yapımcıları sağ olsun onların sponsorlu olduğu hosting dışında online oynanmıyor resmen. O yüzden hem kolayca LAN (Radmin VPN) üzerinden arkadaşlar ile kolayca online oynayabileceğim, hem de BetterMC 5'e aşırı benzeyen bir modpack arayışındayım. En kötü gibip BetterMC'yi kendim toplayacağım o derecedeyim şu an. Oyunun en çok o çeşitlilik ve "tatlılık" havasını çok beğendim. Buna göre bir öneri verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
@Gloxinium, Az önce denedim hocam. Gördüğüm kadarıyla fazla vanilla dışı item var. Benim istediğim şey Vanilla Minecraft'ın bir tık üstü, Vanilla+ diyebileceğimiz cinsten bir modpack. BetterMC bunu yapıyordu fakat gördüğüm kadarıyla alternatifi yok gibi bir şey. Keşke BetterMC'nin yapımcıları biraz daha oyuncu dostu olsa
.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
BetterMC sunucu paketi bulunuyor, herhangi bir sunucuya kurabiliyorsunuz diye biliyorum. Anlaşmalı hostingde sadece indirim mevcut.
BetterMC 5'e bu modun NeoForge sürümünü kurup e4mc ile oynamayı deneyebilir misiniz? e4mc programsız Radmin'in yaptığı işi yapıyor.
BetterMC 5'e bu modun NeoForge sürümünü kurup e4mc ile oynamayı deneyebilir misiniz? e4mc programsız Radmin'in yaptığı işi yapıyor.
@Valiant, Olmuyor. E4MC ve Lan Server Properties denediğim şeyler arasında. Modpack'in kendisi direkt buna engel koyuyormuş. Koyan modda "Luna" adlı bir mod. Fakat silmek çare olmadı maalesef. Örneğin denediğim bütün diğer minecraft modpacklerinde Radmin VPN çalışırken bir tek BetterMC'de çalışmıyor.