Haftada bir kez beyaz bir gömleğimin yıkanması lazım ama beyazlar sürekli yıkanmıyor. Nasıl yıkayabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Haftada bir az bence. Bir, en fazla iki kez giydikten sonra yıkanmalı. 40 derece, tek başına yıkayabilirsin.
Tek bir gömlek için haftada 3 kere gömlek yıkamak büyük israf olur. Elde yıkamayı düşünüyorum aslında ama nasıl yıkarım bilmiyorum. Şimdi çeker mi, temizlerken tüylenir mi, emin değilim.Haftada bir az bence. Bir, en fazla iki kez giydikten sonra yıkanmalı. 40 derece, tek başına yıkayabilirsin.
Kumasin turune gore degisir. Ipek mi keten mi pamuk mu? Tek eşya yikamak icin su kucuk makinelerden alablirsiniz.
- Makaleler
- 4
Tek başına yıkayınca yakası ve manşetleri yeterince temiz olmuyor. Diğer beyazlar ile yıkamakta fayda var ki iyice çitilensin. 40 derecede 1.5 saat yıkıyorum ben takımın altına giymek için. Üzmüyor.
%100 pamuk.Kumasin turune gore degisir. Ipek mi keten mi pamuk mu? Tek eşya yikamak icin su kucuk makinelerden alablirsiniz.
Pamugu 40C, keteni ile 30C'de yikiyorsun. Ipek kac derecede yikanir bilmiyorum, hic giymedim.