Beyaz Kurt'un "Oyun Yasağı Onaylandı" videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Oyun yasağı falan onaylanmadı, eleştiri kanalları yine drama kasma çabası içine girmiş.

Güzel ilerleme, boşuna dramaya gerek yokmuş. Ama önceki konuda dediğim gibi; ebeveynlerin sorumsuzlukları hiç konuşulmuyor, artık okların oraya çevrilmesi lazım.

Bu arkadaş gençleri dolduruyor, zaten herkes her şeyin farkında, bu kanal böyle videolar çekerek gerçekten halkı kin ve öfkeye sürükleme suçunu işliyor. Birçok videosunu izledim ve kendim bile mesela bahane arar gibi durduk yere sinirlendim videosunu izledikten sonra gerçekten ufak kardeşlerimizi etkileyen bir kanal. Demek istediğim yanlış anlaşılmasın bende her şeyi görüyorum ama 1X sinirliyken bu kanal 5X yapıyor ve bu yanlış kararlar almalarını bile sağlayabilir dışarıda veya herhangi bir yerde.

Bu tarık pasha falan gibi bir şey herhalde, genelde hepsi kanzi oluyor özgür özelin Kürt demesinden anlam çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…