Detaylar
Kim cevapladı?Oyun yasağı falan onaylanmadı, eleştiri kanalları yine drama kasma çabası içine girmiş.
Oyun yasağı falan onaylanmadı, eleştiri kanalları yine drama kasma çabası içine girmiş.
Kaç tane gördüm böyle, bunların da yatacak yeri yok vallahi. Prim ayağına milleti telaşlandırıyorlar. Destek mi oluyorlar köstek mi belli değil.
- Makaleler
- 62
Eleştiri kanallarını izlemeye gerek yok. Clickbait ile ilgi toplamaya çalışan primcilerden başka bir şey değiller. Araştırıp, gündemi daha iyi takip ederseniz daha doğru bilgi alırsınız ve zamanınızı boş yere harcamazsınız.
Her yerde gördüğünüz boş haberleri kopyala yapıştır yapıp halkı dolduran podcastci. Şu saçmaları izlemeyin artık.
Oyun yasağı falan onaylanmadı, eleştiri kanalları yine drama kasma çabası içine girmiş.
Güzel ilerleme, boşuna dramaya gerek yokmuş. Ama önceki konuda dediğim gibi; ebeveynlerin sorumsuzlukları hiç konuşulmuyor, artık okların oraya çevrilmesi lazım.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Bu arkadaş gençleri dolduruyor, zaten herkes her şeyin farkında, bu kanal böyle videolar çekerek gerçekten halkı kin ve öfkeye sürükleme suçunu işliyor. Birçok videosunu izledim ve kendim bile mesela bahane arar gibi durduk yere sinirlendim videosunu izledikten sonra
gerçekten ufak kardeşlerimizi etkileyen bir kanal. Demek istediğim yanlış anlaşılmasın bende her şeyi görüyorum ama 1X sinirliyken bu kanal 5X yapıyor ve bu yanlış kararlar almalarını bile sağlayabilir dışarıda veya herhangi bir yerde.